Так ось, скільки коштує його посмішка: 31-річний Alekseev назвав реальну суму своїх вінірів

Микита Alekseev кілька років тому зробив собі вініри, тож тепер його посмішку видно здалеку, адже зуби вийшли занадто білосніжними - скільки співак витратив на це задоволення?

Зірки завжди прагнуть досконалості, адже на екрані кожна деталь їхнього вигляду стає помітною. Досконалий манікюр, доглянуте волосся, ідеальна шкіра та бездоганна усмішка – це невід’ємні складові їхнього іміджу. Зважаючи на це, деякі знаменитості вирішили вдаватись до радикальних змін, обираючи не лише просте вибілювання зубів, а й встановлення штучних.

Серед тих, хто зробив акцент на усмішці є український співак Alekseev. Ще з молодих років він стикався з проблемами із зубами, і на початку своєї музичної кар’єри вирішив поставити вініри. Проте, ця зміна не залишилася непоміченою, адже його вибір став причиною критики з боку фанатів через надмірну білизну.

Alekseev розсекретив, скільки заплатив за свої вініри
Alekseev розсекретив, скільки заплатив за свої вініри

Однак, незважаючи на думки оточуючих, Alekseev впевнений у своєму рішенні. В одному з інтерв’ю співак поділився подробицями своєї косметичної трансформації. Він зізнався, що витратив на вініри близько 10 тисяч доларів, що приблизно становить 412 тисяч гривень. За його словами, це не така вже й значна сума, оскільки існують випадки, коли витрати на подібні процедури сягали 40, 60, а іноді навіть 100 тисяч доларів. Він також зазначив, що процедуру він робив в Україні, що дозволило йому значно зекономити.

При цьому, Alekseev зауважив, що його мати вважає, що вініри є занадто білими, але співак не зважає на критику. Він запевняє, що йому подобається його нова усмішка, і саме це має бути головним у будь-якому рішенні, пов’язаному з особистим виглядом.

Alekseev розсекретив, скільки заплатив за свої вініри
Alekseev розсекретив, скільки заплатив за свої вініри

Зірки часто вимушені приймати рішення, які можуть не відповідати загальноприйнятим нормам або смакам, але при цьому важливо, щоб артист відчував себе комфортно у власній шкірі, як Микита Алєксєєв.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 9 випуск від 19.10.2024: хто покинув шоу – “Почала віднєкуватись”

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-14 у 9 випуску. Який з учасників на цей раз не зміг приємно вразити суддів та попрощався з можливістю дійти до фіналу?

Вся сімʼя в зборі: Тоня Матвієнко влаштувала відпочинок для чоловіка й доньки прямо в горах

Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян і їхня 8-річна донька Ніна показались серед гір на спільному відпочинку - куди на цей раз відправилась зіркова родина?

“Це все піар-хід”: у Мережі викрили всю правду про новий роман Лесі Нікітюк – несправжній

Нещодавно Леся Нікітюк оголосила про свій роман із Дмитром Бабчуком, але не всі "зацінили" її нового коханого - чи дійсно це справжні стосунки чи все напоказ?

23 роки про нього ні слуху ні духу: чому Наталія Бучинська приховує свого чоловіка

Наталія Бачинська вже більше 20 років проживає у шлюбі з Олександр, але про нього не говорить та навіть не показує ніде - чому співачка приховує його від публіки?

Як виглядає перший чоловік Тоні Матвієнко? Зробив дитину, але не зробив щасливою

Тоня Матвієнко неодноразово розповідала про свій шлюб з Арсеном Мірзояном, але мало говорила про колишнього, від якого в 16 народила первістка.

Соломія Вітвіцька потрапила у конфуз в ефірі 1+1: довелося передавати текст, прикриваючись

Ведуча новин Соломія Вітвіцька потрапила у смішний конфуз в прямому ефірі на каналі "1+1". Цього разу зі своєю задачею не впорався звичайний ґудзик.