Давно хотіла стати матір’ю: Міка Ньютон засвітилася з маленькою дитиною на руках

Відома українська співачка Міка Ньютон вийшла на зв'язок зі Сполучених Штатів Америки та показалася з маленькою дитиною на руках. Що відомо про материнство зірки?

Далеко не одразу Міка Ньютон була готова розповісти про те, що переживала в Сполучених Штатах після еміграції. Так, перебралася за кордон вона більше 10 років тому. Музична кар’єра в Америці не пішла, але зірка знайшла для себе нову нішу: зйомки в рекламі і таким чином підтримувала себе фінансово тривалий час.

Незабаром її житті з’явився коханий чоловік Кріс. Дівчина вийшла заміж та побудувала сім’ю, а згодом дізналася про рак. Так як артистка довго ігнорувала симптоми, дійшла до непростого стану, але все ж таки змогла вилікуватися, і не так давно повідомила про те, що вже знаходиться в ремісії 5 років, а тому контроль над здоров’ям можна трошки послабити. Адже раніше вона приходила до онкоцентру кожні декілька місяців.

Міка Ньютон показала, як проводить час з маленькою дитиною

Міка Ньютон показала, як проводить час з маленькою дитиною

Зараз Міка Ньютон не приховує що дуже хоче стати матір’ю, постійно говорить про поповнення в сім’ї і не приховує ніжних почуттів до малят.

Зокрема, постійним героєм її мікроблогу в соціальній мережі Instagram став хлопчик, який народиться у її друзів. Кожного разу, коли молоді люди бачиться, Ніка одразу починає проводити час з малюком і тішить публіку спільними кадрами з ним.

Зокрема, нещодавно вона опублікувала нове відео, на якому постала з дитиною на руках. У дописі до публікації вона виразила свої ніжні почуття до малюка, а також показала, наскільки сильно їй пасує материнство.

Міка Ньютон показала, як проводить час з маленькою дитиною. Скріншот особистої сторінки зірки

Хто знає, можливо, увійшовши у стійку ремісію Міка Ньютон все ж таки задумується про народження власних дітей і незабаром повідомить публіці про те, що готується стати матір’ю. У будь-якому випадку, фанати їй цього щиро бажають.

До речі, неодноразово Віка також розповідала про те, що її чоловік Кріс дуже любить діток.

Схожі статті

Синьоокий блондин з зухвалою зачіскою: Даша Малахова показала 12-річного сина

Зірка українського телебачення Даша Малахова вирішила потішити шанувальників сімейним контентом. Вона не тільки показала, як змінився її молодший син, а й розповіла про його спортивні досягнення.

Чи схожі тварини на своїх господарів? Каменських, Бадоєв та Дантес показали своїх улюбленців

З часом тварини починають переймати звички та навіть зовнішні риси господарів. Каменських, Бадоєв та Дантес поділилися фотографіями своїх улюбленців, тож пропонуємо оцінити, на скільки вони схожі.

“Він не здогадувався”: дружина Григорія Решетніка показала, як він відсвяткував своє 41-річчя

Близьке оточення відомого українського телеведучого Григорія Решетніка на честь його дня народження вирішило зробити цікавий сюрприз. Шоумен не очікував такого свята.

Як виглядає новий коханий Камалії? Після його появи співачка обрала весільну сукню

Камалія так і не з'явилася перед публікою у весільній сукні, відігравши весілля з мільярдером за традиціями його країни. Але з появою нового коханого вона навіть обрала весільну сукню. Хто він?

Ні, це не Інна Білоконь: Андрій Данилко не став приховувати і показав свою реальну маму

Усі знають сценічну маму Андрія Данилка, але як же виглядає його справжня - знають одиниці - Світлана Іванівна народила сина, який став відомим і в Україні, і за його межами.

Так ось, як виглядає зірковий будинок: де живе Наталка Денисенко – розкішний маєток за Києвом

Наталка Денисенко наразі проживає за містом у величезному будинку разом із сином, так як чоловік знаходиться на службі - як же виглядають апартаменти акторки?