Як виглядає перший чоловік Тоні Матвієнко? Зробив дитину, але не зробив щасливою

Тоня Матвієнко неодноразово розповідала про свій шлюб з Арсеном Мірзояном, але мало говорила про колишнього, від якого в 16 народила первістка.

Коли про Тоню Матвієнко дізналася Україна, її ім’я вже ставилося поруч з ім’ям Арсена Мірзояна, адже публіка одразу помітила між ними хімію та навіть певний зв’язок.

І глядачі тоді не помилилися, адже артисти дійсно закрутили роман і не змогли його припинити. Намагався думати холодно та поставити в пріоритет свою колишню дружину з дітьми, але все ж таки згодом вирішив піти з родиною, залишивши їм все нажите, а сам з пустими кишенями прийшов до нової коханої.

Тоня Матвієнко розповіла про свого першого чоловіка

Тоня Матвієнко показала, як відпочиває з Арсеном Мірзояном та дочкою в Карпатах
Тоня Матвієнко розповіла про свого першого чоловіка

Пізніше, коли публіка відійшла від новини про весілля цих двох, а також привітала їх з поповненням в родині Тоня Матвієнко розповіла, що виявляється в її житті був інший чоловік, якого вона дійсно кохала.

Саме від нього вона народила свого первістка. Уляна народилася, коли сама Тоня була дуже юною. Ніна Митрофанівна настояла на народженні дівчинки і врешті-решт Тоня пізнала щастя материнства доволі рано.

Але з батьком дитини все було не так просто. Пара так і не знайшла гармонії у взаєминах, а для співачки це були виснажливі стосунки. Врешті-решт, навіть дочка перебралася до свого батька, коли пара вже не жила разом.

А повернулася дівчина після появи в житті матері Арсена Мірзояна. Тоня Матвієнко неодноразово зізнавалася, що він вніс певний порядок у її сім’ю та світло в її життя.

46-річний Арсен Мірзоян зізнався, які насправді у нього стосунки з Тонею Матвієнко
Тоня Матвієнко розповіла про свого першого чоловіка

Особистість свого колишнього чоловіка Тоні Матвієнко не розкриває та повністю залишає йому його приватність. А от зберегти в секреті особистість колишньої дружини Арсена не вдалося. Жінка вже давно налагодила особисте життя, а її сини часто відвідують батька з мачухою і навіть їздять з ними у різноманітні подорожі.

Зі своєї сторони Тоня Матвієнко намагається поладнати з хлопцями та зберігати хорошу атмосферу в сімействі.

Схожі статті

Так ось, скільки коштує його посмішка: 31-річний Alekseev назвав реальну суму своїх вінірів

Микита Alekseev кілька років тому зробив собі вініри, тож тепер його посмішку видно здалеку, адже зуби вийшли занадто білосніжними - скільки співак витратив на це задоволення?

Вся сімʼя в зборі: Тоня Матвієнко влаштувала відпочинок для чоловіка й доньки прямо в горах

Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян і їхня 8-річна донька Ніна показались серед гір на спільному відпочинку - куди на цей раз відправилась зіркова родина?

“Це все піар-хід”: у Мережі викрили всю правду про новий роман Лесі Нікітюк – несправжній

Нещодавно Леся Нікітюк оголосила про свій роман із Дмитром Бабчуком, але не всі "зацінили" її нового коханого - чи дійсно це справжні стосунки чи все напоказ?

23 роки про нього ні слуху ні духу: чому Наталія Бучинська приховує свого чоловіка

Наталія Бачинська вже більше 20 років проживає у шлюбі з Олександр, але про нього не говорить та навіть не показує ніде - чому співачка приховує його від публіки?

Соломія Вітвіцька потрапила у конфуз в ефірі 1+1: довелося передавати текст, прикриваючись

Ведуча новин Соломія Вітвіцька потрапила у смішний конфуз в прямому ефірі на каналі "1+1". Цього разу зі своєю задачею не впорався звичайний ґудзик.

Куди зник ведучий відомого ТВ-шоу “Піранії” Андрій Шабанов – розпочав нове життя

Телеведучий Андрій Шабанов був зіркою "Нового каналу", але неочікувано зник з телеекранів, залишивши мільйонів українців у невідомості - де він зараз?