“Прокинулась без набряків і супер”: Леся Нікітюк зізналася, як це бути 37-річною

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк святкує свій 37 день народження. Жінка не тільки поділилася ексклюзивними фото, а й зізналася. як ставиться до свого віку.

Популярна телеведуча Леся Нікітюк завжди на зв’язку зі своєю аудиторією. Напевно не буває і дня, коли блогерка не розповідає про свій день. Щобільше, її блог став одним з найвідоміших в Україні та налічує більш ніж 4 мільйони підписників.

Звісно, Леся не могла залишити шанувальників без нової порції контенту на свій день народження, тож виклала новий допис, який не забула прикрасити гарячими фото. На знімках, ведуча постала у чорній мікросукні з корсетом та глибоким декольте. На довгих ногах знаменитості красуються чоботи гофре, а нюдовий макіяж та проста зачіска доповнюють образ.

Леся Нікітюк показала, що означає бути 37-річною жінкою
Леся Нікітюк показала, що означає бути 37-річною жінкою

Крім того, не забула Леся й про мотиваційний допис, який злегка прикрасила дрібкою гумору. Все, як любить блогерка. Вона зазначила, що час невпинно йде, тому варто його не гаяти, а стрімка йти до своєї мети. Хто, хто, а Леся знає про що говорить, адже саме вона змогла зі звичайної дівчинки з Хмельницького перетворитися в справжню зірку українського шоу-бізу.

“Прокинулась без набряків і супер, поїхала зніматись у кіно… Якщо чесно, все моє життя – як кіно. І в обох випадках я ніфіга не граю… Приймаю і проживаю все, що дає мені життя і завжди ділюсь з вами”, – зазначила Леся.

Леся Нікітюк показала, що означає бути 37-річною жінкою
Леся Нікітюк показала, що означає бути 37-річною жінкою

Звісно, шанувальники залишили чимало коментарів під дописом блогерки. Вони відмітили її вроду та побажали, щоб її потужна енергія ніколи не згасала. Крім того, до привітань долучилися й інші зірки українського шоу-бізу. Під дописом можна побачити теплі слова від Козловського, Сумської, Денисенко, Федишин, Цимбалюка та багатьох інших.

Схожі статті

Марічка Падалко заплакала в прямому ефірі, не стримавши емоцій: все сталося через колегу

Ведуча новин Марічка Падалко не змогла стримати емоцій у прямому ефірі і дала їм волю на очах у гостей та глядачів. Все сталося через колегу.

Вона сяє, він не відводить очей: Вакарчук показав ту саму жінку, яку йому вдалося ощасливити

Святослав Вакарчук показав, як ощасливив жінку, яка неочікувано увійшла в його життя. Її очі наповнені щастям, а він свої не відводить від неї.

Красуня, котра співає корейською: Слава Камінська показала, яка у неї виросла дочка

Слава Камінська показала, якою виросла її єдина дочка Лаура від Едгара Камінського. Мало того, що дівчина справжня красуня, ще й співає корейською.

Одне повідомлення і достатньо: Репяхова показала, як за секунду розгубила Павліка

Молода дружина Віктора Павліка показала, як чини зі своїм чоловіком. Катерина Репяхова може це зробити з ним всього лиш одним повідомленням.

Вона у нього не єдина, але на все життя: Стас Боклан показав свою дружину – 38 років в шлюбі

Головний "папік" країни Станіслав Боклан майже 40 років свого життя присвячує лише одній жінці - своїй дружині. Як виглядає обраниця відомого актора?

Синьоокий блондин з зухвалою зачіскою: Даша Малахова показала 12-річного сина

Зірка українського телебачення Даша Малахова вирішила потішити шанувальників сімейним контентом. Вона не тільки показала, як змінився її молодший син, а й розповіла про його спортивні досягнення.