Вона сяє, він не відводить очей: Вакарчук показав ту саму жінку, яку йому вдалося ощасливити

Святослав Вакарчук показав, як ощасливив жінку, яка неочікувано увійшла в його життя. Її очі наповнені щастям, а він свої не відводить від неї.

Святослав Вакарчук, можна сказати, ветеран українського шоу-бізнесу. Він був з ним самого початку, допоміг багатьом артистом досягти популярності і подарував безліч безсмертних хітів іншим зіркам, що в результаті стали коренем їхнього репертуару.

Святослав Вакарчук показав, як ощасливив молоду співачку

Святослав Вакарчук показав, як ощасливив молоду співачку

Зараз артист активно рекламує свій новий альбом, виступає з концертами, а також дав декілька концертів підряд у Палаці спорту. Велика кількість знаменитостей прийшла на даний захід, але і не обійшлося без скандалів.

І врешті-решт зірка також заспівав дуетом з починаючою артисткою KOLA. Розквіт її кар’єри прийшовся на 2022-й і попри обставини в країні вона змогла швидко піднятися на самий верх. Тепер же їй пощастило виступати на одній сцені з Святославом Вакарчуком і навіть дати велику кількість хімії через цей дует.

Музикант також опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото, в дописі до якого виразив свої почуття у зв’язку з даним виступом.

Святослав Вакарчук показав, як ощасливив молоду співачку

Однак, публікація перш за все була присвячена особливому дню, який настав у житті артистки, адже вона святкувала свій день народження. Таким чином Святослав Вакарчук привітав колегу.

Нагадуємо, що 4 роки тому стало відомо про розлучення артиста з його колишньою дружиною, яка 20 років була його музою. Пізніше стало відомо, що у нього народилася дитина від іншої. За неофіційними даними, це продюсерка Євгенія Яцута. Зараз у пари двоє спільних дітей, адже 2022-го у Святослава також народилася донька Соломія. Продюсерка в свою чергу виховує ще й дочку від попередніх стосунків Софію.

Попри наявність в сім’ї малюків Святослав Вакарчук одразу приєднався до захисників та отримав посаду. За ці 3 роки він відвідав найнебезпечніші точки та підтримував побратимів по всій країні.

Схожі статті

Марічка Падалко заплакала в прямому ефірі, не стримавши емоцій: все сталося через колегу

Ведуча новин Марічка Падалко не змогла стримати емоцій у прямому ефірі і дала їм волю на очах у гостей та глядачів. Все сталося через колегу.

Красуня, котра співає корейською: Слава Камінська показала, яка у неї виросла дочка

Слава Камінська показала, якою виросла її єдина дочка Лаура від Едгара Камінського. Мало того, що дівчина справжня красуня, ще й співає корейською.

“Прокинулась без набряків і супер”: Леся Нікітюк зізналася, як це бути 37-річною

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк святкує свій 37 день народження. Жінка не тільки поділилася ексклюзивними фото, а й зізналася. як ставиться до свого віку.

Одне повідомлення і достатньо: Репяхова показала, як за секунду розгубила Павліка

Молода дружина Віктора Павліка показала, як чини зі своїм чоловіком. Катерина Репяхова може це зробити з ним всього лиш одним повідомленням.

Вона у нього не єдина, але на все життя: Стас Боклан показав свою дружину – 38 років в шлюбі

Головний "папік" країни Станіслав Боклан майже 40 років свого життя присвячує лише одній жінці - своїй дружині. Як виглядає обраниця відомого актора?

Синьоокий блондин з зухвалою зачіскою: Даша Малахова показала 12-річного сина

Зірка українського телебачення Даша Малахова вирішила потішити шанувальників сімейним контентом. Вона не тільки показала, як змінився її молодший син, а й розповіла про його спортивні досягнення.