Заради коханої змінив професію: дружина Решетніка показала, на кого перетворився ведучий

Заради коханої Григорій Решетнік змінив професію. Дружина ведучого Христина показала, на кого перетворився зірка і чому. Все що близько до народу близько і сім'ї.

Григорій Решетнік та його дружина Христина — приклад того, що в шоу-бізнесі також є дуже міцні пари, які крізь усі незгоди крокують разом. Так, 2022-го публіка дізналася про велику кількість розлучень. Тоді стало зрозуміло, що до випробовування готові були далеко не всі.

Але ці двоє залишалися разом. Христина разом з дітьми евакуювалася на захід України до батьків, адже вона родом з Івано-Франківська. Туди ж Григорій евакуював своїх батьків з Миколаєва, і сам залишився з сім’єю. Ведучий мав можливість вивезти родину за кордон, адже являється багатодітним батьком, і сам міг втекти. Тим не менш, він зробив інший вибір.

Бабільше, чоловік розповідав, що дуже хотів повернутися в Київ, адже необхідно було заробляти на життя. Але діти вмовили його залишитися в батьків, адже сильно переживала за тата.

Дружина Григорія Решетніка показала, на кого перетворився ведучий

Дружина Григорія Решетніка показала іншу сторону зіркового життя
Дружина Григорія Решетніка показала, на кого перетворився ведучий. Архівне фото пари

Зараз все це позаду, і сім’я навіть подорожує. Зокрема, нещодавно Христина насмішила публіку свіжою публікацією соціальній мережі Instagram, заявивши, що її чоловік перетворився на дальнобійника.

“Гріша —дальнобійник. І ще одна професія в копілочку”

Дружина Григорія Решетніка показала, на кого перетворився ведучий. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що минулого року Григорій потрапив у скандал через свій виїзд за кордон. Тоді зірка поїхав по роботі в Італію, але захопив разом із собою дружину та дітей, які залишалися в Європі ще приблизно місяць. Телеведучий вже одразу повернувся додому та брав активну участь у зйомках.

Цього року Христина здебільшого їздила на відпочинок з дітьми сама, але в цьому є пояснення: літній сезон для Григорія у плані зйомок був вельми гарячим, адже його графік був надзвичайно завантажений.

Схожі статті

Катя Осадча показала, як балує сина Горбунова: елітний автомобіль і все найкраще

Катя Осадча показала, як балує сина від Юрія Горбунова. Для хлопчика приготували елітний автомобіль і все найкраще. Усі деталі в нашій статті.

Готова забути все: колишня дружина Потапа вразила зізнанням про стосунки з ним

Колишня дружина Потапа Ірина Горова вразила зізнанням про стосунки з ним. Характер взаємин продюсерів змінився, і приховати це вже не вдалося.

Дружина Віктора Павліка розповіла, як почувається після пластики: “Не подобаюся собі”

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, як почувається після пластики. І як так склалося, що блогерка зараз не подобається собі?

Величезна квартира у стилі “лакшері”: Олександр Педан провів екскурсію власною квартирою

Телеведучий Олександр Педан володіє трьома квартирами в Києві та наразі живе у центрі столиці в двоповерхових апартаментах - як же вони виглядають?

Лілія Ребрик вразила вродою старшої дочки Діани: пишні брови за канонами вічної моди

Популярна українська ведуча Лілія Ребрик показала, як змінилася її старша дочка Діана, яка стала справжньою красунею. Про такі брови та губи багато хто лише мріє.

І за кухаря, і за прибиральника: Володимир Остапчук показав, як обслуговує Полтавську

Відомий шоумен Володимир Остапчук ні на мить не залишає кохану Катерину Полтавську без своєї уваги. Про таку турботу інші жінки можуть лише мріяти.