Обрала його, а не багатія: 58-річна Ольга Сумська зізналась, чому зупинилась на Борисюку

Ольга Сумська майже 30 років у шлюбі з Віталієм Борисюком, а у Мережі досі ширяться питання, чому акторка не обрала собі більш заможного чоловіка - артистка відповіла.

Відома українська акторка Ольга Сумська поділилася своїми думками щодо критики в соціальних мережах, з якою вона стикається постійно. Зірка театру і кіно розповіла, що негативні коментарі стали звичною частиною її життя, проте вона намагається не звертати на них уваги. Ольга вважає, що критика, навіть якщо вона відчувається болісно, насправді сприяє її популярності.

Акторка часто отримує закиди стосовно свого віку та зовнішності. Вона не сприймає ці коментарі близько до серця, оскільки усвідомлює, що час змінює кожного з нас. Сумська зазначила, що зміни в зовнішності – це природний процес, який супроводжує життя. Вона вважає, що важливо поважати свій вік і сприймати його з гідністю, попри те, що критика може іноді бути жорсткою.

Ольга Сумська зізналась, чому не вийшла заміж за багатія
Ольга Сумська зізналась, чому не вийшла заміж за багатія

Ольга також висловилася про закиди на адресу її особистого життя та чоловіка Віталія Борисюка. Вона наголосила на важливості внутрішньої стійкості та вміння сприймати хейт з мудрістю.

Ольга Сумська розповіла, що багато хто з її шанувальників дивується щодо її тривалих стосунків із Віталієм Борисюком. Акторка, яка вже понад двадцять п’ять років перебуває у шлюбі з ним, була змушена відреагувати на питання, чому вона не обрала більш заможного партнера. Вона підкреслила, що основою їхнього союзу є справжнє кохання.

Ольга Сумська зізналась, чому не вийшла заміж за багатія
Ольга Сумська зізналась, чому не вийшла заміж за багатія

Сумська чітко зазначила, що її вибір не пов’язаний із матеріальними статками. Вона підкреслила, що вийшла заміж за Борисюка, оскільки щиро його любить і досі відчуває цю любов. Для неї щастя полягає в тому, щоб знайти свою другу половинку, і вона вважає за необхідне оберігати такі стосунки. Акторка стверджує, що справжнє кохання та щирі почуття є найважливішими у її житті.

Схожі статті

Холостяком майже і не був: яких жінок Олег Скрипка закохував у себе за все життя

Олег Скрипка наразі одружений із Наталією Сидь, яка народила йому четверо дітей, але відомо що до шлюбу з дружиною, співак також мав союз із француженкою - що відомо про особисте життя музиканта?

Давно не холостячка: як зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук закохала в себе чоловіка-мільйонера

Зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук проміняла свою кар'єру на сім'ю та переїхала жити до Швейцарії - як виглядає її чоловік-іноземець, з яким було кохання з першого погляду.

“Закінчити все, закінчити”: Світлана Лобода вразила зізнанням про своє остаточне рішення

Світлана Лобода вразила зізнанням щодо свого рішення, яке вона прийняла не так давно. Артистка захотіла все завершити. Про що йде мова? Деталі в матеріалі.

Змінила зачіску та весь одяг: як виглядає 50-річна Олена Мозгова після того, як схудла на 20 кг

Після кардинального схуднення Олена Мозгова неодноразово міняла зачіски. Як виглядає продюсерка зараз, після того, як зробила модну стрижку, фарбування та завивку.

Колись випилював хрестики, а потім продавав: стало відомо, чим зараз займається Олег Винник

Олег Винник намагається повернутися в український шоубізнес і навіть анонсував нові концерти, проте багато колег та шанувальників вважають, що такої популярності та любові у нього вже ніколи не буде.

Він був старшим за неї на 10 років: хто був першим чоловіком Ксенії Мішиної, з яким не склалось

Ксенія Мішина досі холостякує, але ще до шаленої популярності акторка була в стосунках з чоловіком, який є батьком її сина Платона - чому у пари не склалось?