Холостяком майже і не був: яких жінок Олег Скрипка закохував у себе за все життя

Олег Скрипка наразі одружений із Наталією Сидь, яка народила йому четверо дітей, але відомо що до шлюбу з дружиною, співак також мав союз із француженкою - що відомо про особисте життя музиканта?

На початку 90-х років український гурт “Воплі Відоплясова” на чолі з Олегом Скрипкою, вирушив до Франції в рамках програми культурного обміну. За п’ять років перебування у цій новій країні музиканти активно подорожували та давали концерти. На одній з паризьких вечірок Скрипка зустрів танцівницю кабаре – француженку Марі Рібо. Її присутність у колі артистів стала особливою, оскільки вона була єдиною, хто володів англійською.

Між ними виникло спілкування, яке незабаром переросло в глибокі почуття. Скрипка закохався в Марі та зробив їй пропозицію. Весілля пройшло в скромній обстановці, без традиційної білої сукні для нареченої.

Олег Скрипка вперше розповів про всіх своїх жінок
Олег Скрипка вперше розповів про всіх своїх жінок

Деякі люди висловлювали сумніви, вважаючи, що шлюб був укладений лише для отримання візи, яка дозволила б музикантові легше пересуватися територією Франції. Проте Скрипка запевняв, що його почуття до Марі були справжніми. Він підкреслював, що завжди цінував особистість, а Марі була дійсно цікавою людиною, з якою у них була нереальна хімія.

Міжнародний шлюб Олега та Марі тривав сім років, протягом яких між ними виникало все більше непорозумінь. Їхні менталітети суттєво відрізнялися, що ускладнювало спілкування. Олег очікував, що його дружина активно займатиметься домашніми справами, зокрема готуватиме для нього.

Водночас Марі категорично відмовлялася виконувати ці обов’язки, що призвело до серйозних конфліктів. Врешті-решт, Олег вирішив залишити Марі і повернутися до України.

Олег Скрипка вперше розповів про всіх своїх жінок
Олег Скрипка вперше розповів про всіх своїх жінок

Після повернення в Україну артист познайомився з Наталією Сидь, яка стала повною протилежністю його першої дружини. Вона була акторкою, але мала спокійну й врівноважену вдачу, що дуже приваблювало Олега. Згодом вони одружилися, і Наталя подарувала чоловіку двох доньок та двох синів.

Олег Скрипка вперше розповів про всіх своїх жінок
Олег Скрипка вперше розповів про всіх своїх жінок

Її ставлення до життя було кардинально іншим: вона не надавала перевагу вечіркам чи публічним заходам, тому рідко супроводжувала чоловіка десь. Наталія полюбляє створювати затишок та приділяти час вихованню дітей.

Схожі статті

Давно не холостячка: як зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук закохала в себе чоловіка-мільйонера

Зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук проміняла свою кар'єру на сім'ю та переїхала жити до Швейцарії - як виглядає її чоловік-іноземець, з яким було кохання з першого погляду.

“Закінчити все, закінчити”: Світлана Лобода вразила зізнанням про своє остаточне рішення

Світлана Лобода вразила зізнанням щодо свого рішення, яке вона прийняла не так давно. Артистка захотіла все завершити. Про що йде мова? Деталі в матеріалі.

Змінила зачіску та весь одяг: як виглядає 50-річна Олена Мозгова після того, як схудла на 20 кг

Після кардинального схуднення Олена Мозгова неодноразово міняла зачіски. Як виглядає продюсерка зараз, після того, як зробила модну стрижку, фарбування та завивку.

Обрала його, а не багатія: 58-річна Ольга Сумська зізналась, чому зупинилась на Борисюку

Ольга Сумська майже 30 років у шлюбі з Віталієм Борисюком, а у Мережі досі ширяться питання, чому акторка не обрала собі більш заможного чоловіка - артистка відповіла.

Колись випилював хрестики, а потім продавав: стало відомо, чим зараз займається Олег Винник

Олег Винник намагається повернутися в український шоубізнес і навіть анонсував нові концерти, проте багато колег та шанувальників вважають, що такої популярності та любові у нього вже ніколи не буде.

Він був старшим за неї на 10 років: хто був першим чоловіком Ксенії Мішиної, з яким не склалось

Ксенія Мішина досі холостякує, але ще до шаленої популярності акторка була в стосунках з чоловіком, який є батьком її сина Платона - чому у пари не склалось?