Могилевська розповіла, чому чоловік не зміг бути з нею: сімейне щастя залишилось позаду

Наталія Могилевська неодноразово намагалася побудувати сім'ю та реалізуватися в особистому житті. Тим не менш, чоловік вибрав не її. Що сталося?

Наталія Могилевська завжди була вельми відкритою зі своїми фанатами і навіть розповідала найособистіші історії своїй подрузі-журналістці, яка допомагала співачці на цьому шляху. Але чим далі проходив час, тим більше артистка закривалася, і врешті-решт взагалі припинила ділитися історіями кохання.

Не було жодних сумнівів, що зірка має чимало залицяльників. Але ім’я жодного з них вона так і не назвала.

Наталія Могилевська розповіла про свій невдалий шлюб

Наталія Могилевська розповіла про особливі стосунки зі своїм стилістом
Наталія Могилевська розповіла про свій невдалий шлюб

Але якраз у розпал кар’єри артистка вийшла заміж за пана Дмитра Чалого. Бізнесмен не просто закохався в співачку, а зміг зробити її своєю дружиною. Але у шлюбі вони були всього рік.

Попри велику любов та сильні почуття між закоханими стояла величезна перепона, і це була кар’єра співачки. Наталії постійно не було вдома, вона була зосереджена на сцені до творчості, і це сильно турбувало її обранця. Врешті-решт, їхні стосунки дійшли логічного кінця, але занадто рано для тих людей, які сподівалися провести разом життя.

Пара дуже довго приховувала своє розлучення. Просто не змогла добратися до істини одразу, і Могилевська розповіла про те, що відбулося між ними лише тоді, коли біль вгамувався, а їхні стосунки залишилися в минулому. Не дивлячись на це, вони змогли розійтися як то кажуть екологічно і навіть підтримували дружні взаємини.

Поговорюють, що пізніше Дмитро Чалий таки одружився з іншою. Наталія в свою чергу вступила у бурхливий роман з бізнесменом Єгором Долініним. І тоді вона зіштовхнулася з ідентичною проблемою, яку проживала у шлюбі з Дмитром: коханий був незадоволений завантаженістю артистки і її зосередженістю на кар’єрі. Саме це знову таки стало причиною розставання.

Лише зараз Наталія знайшла своє щастя і насолоджується материнством та роллю дружини у стосунках з паном Валентином. Хіба що його особистість вона не розкриває.

Схожі статті

Холостяком майже і не був: яких жінок Олег Скрипка закохував у себе за все життя

Олег Скрипка наразі одружений із Наталією Сидь, яка народила йому четверо дітей, але відомо що до шлюбу з дружиною, співак також мав союз із француженкою - що відомо про особисте життя музиканта?

Давно не холостячка: як зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук закохала в себе чоловіка-мільйонера

Зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук проміняла свою кар'єру на сім'ю та переїхала жити до Швейцарії - як виглядає її чоловік-іноземець, з яким було кохання з першого погляду.

“Закінчити все, закінчити”: Світлана Лобода вразила зізнанням про своє остаточне рішення

Світлана Лобода вразила зізнанням щодо свого рішення, яке вона прийняла не так давно. Артистка захотіла все завершити. Про що йде мова? Деталі в матеріалі.

Змінила зачіску та весь одяг: як виглядає 50-річна Олена Мозгова після того, як схудла на 20 кг

Після кардинального схуднення Олена Мозгова неодноразово міняла зачіски. Як виглядає продюсерка зараз, після того, як зробила модну стрижку, фарбування та завивку.

Обрала його, а не багатія: 58-річна Ольга Сумська зізналась, чому зупинилась на Борисюку

Ольга Сумська майже 30 років у шлюбі з Віталієм Борисюком, а у Мережі досі ширяться питання, чому акторка не обрала собі більш заможного чоловіка - артистка відповіла.

Колись випилював хрестики, а потім продавав: стало відомо, чим зараз займається Олег Винник

Олег Винник намагається повернутися в український шоубізнес і навіть анонсував нові концерти, проте багато колег та шанувальників вважають, що такої популярності та любові у нього вже ніколи не буде.