Готова забути все: колишня дружина Потапа вразила зізнанням про стосунки з ним

Колишня дружина Потапа Ірина Горова вразила зізнанням про стосунки з ним. Характер взаємин продюсерів змінився, і приховати це вже не вдалося.

Ірина Горова завжди зберігала позитив. Здавалося, що навіть у найскладніших моментах, коли інші жінки на її місці не змоглиб посміхатися. Втім, спокій та впевненість ведучої викликали захват та мотивували інших жінок.

Коли вона говорила, що впевнена у своєму шлюбі, їй всі вірили, і так само коли заперечувала чутки про роман її чоловіка на стороні, хоча насправді вони вже не були разом. Все було зроблено заради сім’ї, заради компанії, заради репутації та бізнесу. І професіоналізм Ірини в цьому не знав меж.

Ірина Горова розповіла, які в неї стосунки з Потапом

Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала, як елегантно вміє рухатися
Ірина Горова розповіла, які в неї стосунки з Потапом

Але коли Ірина та Олексій розірвали співпрацю 2022-го справжні ситуація вийшла назовні і більше не була секретом для публіки. Так, продюсерка давала інтерв’ю, в якому отримала запитання стосовно стосунків з Потапом. Тоді вона вперше достатньо жорстко пояснила, що її з колишнім чоловіком не об’єднує абсолютно нічого, крім спільного сина.

Ніякої ніжності чи ностальгія за минулим журналіст від продюсерки не отримав. Ба більше, коли він запитав, чи має Потап якісь акції її компанії, вона навідріз заперечила дану інформацію, попри те, що Олексій заявив, нібито він все ж таки є акціонером.

Нагадуємо, зараз активно ходять чутки про розлучення Потапа з Настею Каменських. Подейкують, що чоловік зустрічається з колишньою кращою подругою своєї дружини Ганною.

Хоча обидва неодноразово спростовували дану інформацію і навіть виходили на зв’язок разом, все ж таки постійно просочується новина про те, що насправді це нібито гра на публіку, і в житті вони вже не мають нічого одне до одного.

Але тим часом це також не означає, що пара розлучена, і цілком можливо справжня історія, яка мала місце бути у біографії цих двох вийде назовні набагато пізніше, коли усі пристрасті вщухнуть.

Схожі статті

Катя Осадча показала, як балує сина Горбунова: елітний автомобіль і все найкраще

Катя Осадча показала, як балує сина від Юрія Горбунова. Для хлопчика приготували елітний автомобіль і все найкраще. Усі деталі в нашій статті.

Дружина Віктора Павліка розповіла, як почувається після пластики: “Не подобаюся собі”

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, як почувається після пластики. І як так склалося, що блогерка зараз не подобається собі?

Величезна квартира у стилі “лакшері”: Олександр Педан провів екскурсію власною квартирою

Телеведучий Олександр Педан володіє трьома квартирами в Києві та наразі живе у центрі столиці в двоповерхових апартаментах - як же вони виглядають?

Лілія Ребрик вразила вродою старшої дочки Діани: пишні брови за канонами вічної моди

Популярна українська ведуча Лілія Ребрик показала, як змінилася її старша дочка Діана, яка стала справжньою красунею. Про такі брови та губи багато хто лише мріє.

І за кухаря, і за прибиральника: Володимир Остапчук показав, як обслуговує Полтавську

Відомий шоумен Володимир Остапчук ні на мить не залишає кохану Катерину Полтавську без своєї уваги. Про таку турботу інші жінки можуть лише мріяти.

Ранок зірки без макіяжу: 39-річна Тіна Кароль показала себе у всій красі прямо в ліжку

Тіна Кароль відверта зі своїми фанатами, тож часто ділиться з ними цікавими деталями зі свого життя і часто постає в соцмережах без макіяжу - яка ж співачка без гриму?