Що має зробити Винник у Німеччині, щоб повернутися в Україну: продюсер здивував заявою

Популярний український виконавець Олег Винник поставив свою кар'єру на паузу ще 3 роки тому, і не так давно вирішив повернутися. Але все не так просто, і для цього необхідна умова.

Коли стало відомо, що Олег Винник втік до Німеччини і проживає в Берліні, зірки неодноразово обговорювали, чи буде в нього можливість взагалі повернутися на вітчизняну сцену. Якщо спочатку знамениті колеги артиста намагалися уникати будь-якого засудження і навіть підтримували його через новину про проблеми зі здоров’ям, то пізніше створилася величезна хвиля критики, яка накрила виконавця з головою.

І хоча неодноразово в медіа звучала думка, що в Олега вже не вийде повернутися на той рівень популярності, яка в нього була, він все ж таки вирішив ризикнути. Не так давно співак повідомив, що випускає нову композицію, а його фанати отримали можливість відвідати концерт зірки за кордоном. На територію України Винник поки що не поспішає.

Михайло Ясинський розповів, як Олегу Виннику відновити репутацію

Чим зараз займається Олег Винник у Німеччині
Михайло Ясинський розповів, як Олегу Виннику відновити репутацію

Продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський у зв’язку з останніми новинами висловився на рахунок можливої реабілітації артиста з його репутаційними проблемами.

Зокрема, чоловік назвав умову, за якої співаку вдасться повернути все те, що він втратив через свою втечу. Але задача, яку поставив перед Олегом Михайло Ясинський здається зовсім не простою і технічно неможливо для реалізації.

“Я мав честь працювати з людиною, яка мала шалений успіх, талановитою, трудоголіком, видатним артистом, у якого були певні проблеми і моя агенція їх вирішила. Ось про це я можу легко говорити”

За словами продюсера, щоб повернутися на минулі позиції Олегу можна було-б в Бундестазі вплинути на хід переговорів та перетягнути їх на сторону України, отримавши деякі привілеї для країни.

Звичайно, усе це фантазія, через яку Михайло Ясинський дав чітко зрозуміти, що від Олега потребується справжній подвиг для того, аби публіка забула про його вчинок.

Схожі статті

Більше не секрет: що Надя Матвєєва забула у Москві 38 років тому і чому повернулась до України

Надя Матвєєва здобула шалену популярність завдяки програмі "Все буде добре", але не все своє життя телеведуча була саме в Україні - про що йдеться?

Як голлівудські зірки: Григорій Решетнік і Христина Решетнік пройшлися червоною доріжкою

Сукня дружини відомого шоумена Григорія Решетніка тягнулася по всій червоній доріжці. Христина Решетнік була у підборах і ледь не заплуталася в своєму вбранні. Але гарно встояла на ногах.

Він залицявся, а вона впала у “френдзону”: що насправді було між Дорофєєвою і Позитивом

Надя Дорофєєва і Позитив працювали разом протягом 10 років, і за цей час їм неодноразово приписували романтичні стосунки - що ж між ними було насправді?

Білозір розповіла, чому Софія Ротару ховається від фанатів: “Данина поваги їй за це”

Оксана Білозір вперше публічно висловилася про Софію Ротару та розповіла, що насправді відбувається зі співачкою, і чим зумовлена її позиція.

15 років про неї було ні слуху ні духу: чому Олександр Педан приховував свою дружину Інну

Олександр Педан вже протягом 21 року вірний лише одній жінці - Інні Педан, яку близько 15 років приховував від публіки та телекамер - чому так сталося?

“Він клявся до останнього”: екс-дружина Павліка розповіла, як він обвів її навколо пальця

Колишня дружина відомого артиста Віктора Павліка розкрила таємниці їхнього життя. Виявляється, співак не такий безгрішний, яким хоче здаватися.