Олена Кравець скинула підбори, але нафарбувала губи: як виглядає зірка “Кварталу-95”

Зірка "Кварталу-95" Олена Кравець без підборів та з червоною помадою прочитала ліричного вірша. Своїм образом, текстом і голосом вона здивувала всіх своїх прихильників.

Знаменита єдина жінка, яка є зіркою у “Кварталі-95” Олена Кравець, записала відео та показала, як виглядає нині. Також вона є лідеркою телевізійного шоу “Жіночий квартал” та ведучою шоу “Тихий вечір” на телеканалі “Дім”. Олена Кравець веде свою сторінку в соцмережі Instagram, але якихось фотосесій, постійних і яскравих постів чи stories, вона не робить. Тому, побачити її нові світлини, відео і загалом того, як вона виглядає кожного дня, це величезна рідкість. Сьогодні, 21 жовтня, це стало можливо завдяки тому, що вона виклала абсолютно нове відео в мережу. Акторка вирішила записати на відео дуже душевні рядки одного вірша. Серед них прозвучали такі слова: “1500 справ, маніпуляції не хитрі, робота, люди… “.

Зірка "Кварталу-95" Олена Кравець показала, як нині виглядає
Зірка Кварталу-95 Олена Кравець показала, як нині виглядає

Грати й бути у цьому профі Олена Кравець вміє і має до цього ще той талант. Саме тому вона стала і є тією жінкою про яку нині говорять всі. Свою кар’єру вона розпочала ще в далекому 1998 році. Утім час бере своє. Нині Олені Кравець вже 47 років. На відео, яке вона виклала, помітно, що їй дійсно вже 40+. При тому, що виглядає вона дуже добре і доглянуто, самих років уже просто неможливо приховати, бо це просто не реально. А як подумати, що вже через три роки всіма улюбленій зірці “Кварталу-95” буде всі 50, так у це взагалі складно повірити.

Записуючи нове відео Олена Кравець дозволила собі бути максимально вільною, жіночною, красивою та розслабленою. Про це заявила навіть вона сама, підписавши свій пост словами: “Червона помада, піджак, скинуті нарешті підбори та трохи вечірньої лірики”. Даний пост дуже сильно сподобався її підписникам. Він уже зібрав більше 10 000 вподобайок і більше 200 коментарів. Прихильники Олени Кравець зазначають, що їй дуже сильно пасує червона помада, цей образ і ліричний вірш.

“Слухаю вже десятий раз, аж заворожує… Щиро дякую за талант”, – написала одна з фанаток Олени Кравець.

Схожі статті

Названо найкрасивішого чоловіка в Україні: серед 5 претендентів у нього найідеальніше обличчя

Іноземець, кілька брюнетів і один русявий. ТОП-5 чоловіків в українському шоу-бізнесі, які більше всього подобаються жіночій аудиторії. Гляньте, чи є серед них і ваш "авторитет".

Арсен Мірзоян живе як Sting: чоловік Тоні Матвієнко втратив слух і розповів, як це було

Співак Арсен Мірзоян не любить розповідати про свої проблеми зі здоров'ям, але одного разу йому все ж таки довелося зізнатися, що колись він втратив слух. Що відбувалося далі?

Лілія Ребрик розповіла, як ставиться до того, що стала коханкою: не пошкодувала

Популярна українська ведуча Лілія Ребрик розповіла, як ставиться до того, що встала колись між Андрієм Диким та його обраницею. Усі деталі в статті.

Переможниця “X-Фактора” Аіда Ніколайчук ллє сльози, бо померла її любов: “Тебе більше нема”

Нещодавно Аіда Ніколайчук втретє вийшла заміж і здавалося б, що нарешті співачка щаслива, але сталася сумна новина - артистка розповіла, кого з близьких для неї не стало.

Світлана Лобода заспівала англійською разом із Люком Брюєром: їх “впіймали” в ресторані

Світлана Лобода заспівала разом із Люком Брюєром, якого всі порівнюють з легендарним Фредді Мерк'юрі. Утім, французький співак і артист може обійти лідера гурту Queen.

Поки мама співає у Москві: де живе і чим займається 41-річний син Таїсії Повалій

Єдиний син Таїсії Повалій зізнався, що бачить сни, як він гуляє стежками рідного Києва. Де зараз перебуває 41-річний Денис Повалій? І чому практично не з'являється у Мережі?