Притулу образила двічі, а Педана? Ведучий розповів, чому не спілкується з Ольгою Фреймут

Зіркова дружба, як і зіркові романи, привертає багато уваги. Ще більше уваги привертає той факт, що дружба раптово закінчилася. То що ж сталося між Олею Фреймут та Олександром Педаном?

Зіркові тріо Олександра Педана, Сергія Притули та Ольги Фреймут запам’яталося глядачам, ще з їхнього першого шоу “Підйом”. Їхній професійний тандем не лише захоплював, але й створив враження глибокої дружби та взаємоповаги. Щоправда, їм не доводилося грати на публіку, адже й в житті, співведучі змогли стати близькими.

Часто на публічних заходах вони з’являлися разом, демонструючи свою дружбу. Одного разу, під час зйомок однієї з програм, Фреймут навіть поцілувала Педана в губи, що спричинило хвилю чуток про їхні романтичні стосунки.

Олександр Педан розповів, чому більше не спілкується з Ольгою Фреймут
Олександр Педан розповів, чому більше не спілкується з Ольгою Фреймут

Проте романтики там не була, а згодом товариші й зовсім перестали спілкуватися. Зовсім недавно Педан дав ексклюзивний коментар, розповівши про справжні причини охолодження стосунків з ексколегою. Олександр наголосив, що жодного конфлікту між ним та Фреймут немає, проте дружба дійсно зійшла нанівець.

“Я з Фреймут спілкуюсь нормально. Дітей не хрестили разом, на дні народження не ходимо, але обов’язково вітаємо”, – прокоментував Педан.

Олександр Педан розповів, чому більше не спілкується з Ольгою Фреймут
Олександр Педан розповів, чому більше не спілкується з Ольгою Фреймут

Деякі шанувальники здогадуються, що виною такого розв’язку подій став конфлікт Ольги з Сергієм. А Олександр просто зробив свій вибір на користь друга. Як відомо, знімальний майданчик шоу “Хто зверху” Ольга залишила проєкт без попередження, що стало неприємним сюрпризом для команди. Згодом вона додала ще один удар, опублікувавши в Instagram особисті повідомлення від Притули, які перекрутила на свою користь.

Після цього, стосунки трійки остаточно було зруйновано. Кожен з них пішов своїм шляхом. Деякий час, Притула ще співпрацював з Александром, проте зараз присвятив себе волонтерству та залишив телебачення.

Схожі статті

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.

“Вона сказала так”: 27-річний Melovin натякнув на можливе одруження – хто ця щасливиця

Melovin неодноразово згадував свій невдалий досвід у стосунках, але в той же час мало що розповідав про особисте життя - співак натякнув на своє одруження та показав, кому освідчився.

Слава Дьомін зізнався, чому не склалися стосунки з Мішиною: “Вона була не готова”

Відомий український ведучий Слава Дьомін висловився про свій потенційний роман з Ксенією Мішиною. Що встало між цими двома, і чому вони не змогли бути разом?