“Вона сказала так”: 27-річний Melovin натякнув на можливе одруження – хто ця щасливиця

Melovin неодноразово згадував свій невдалий досвід у стосунках, але в той же час мало що розповідав про особисте життя - співак натякнув на своє одруження та показав, кому освідчився.

Український співак MELOVIN вразив своїх шанувальників несподіваним оголошенням, яке викликало безліч запитань. У своєму профілі в Instagram артист поділився зображенням, що натякає на можливі заручини. На фото видно його руку поруч із загадковою жінкою, яка має на пальцях дві великі каблучки з каменю. Пара позує на фоні вечірнього Києва, милуючись шикарними видами.

Цікаво, що підпис до зображення лише підсилює інтригу. Артист зазначив, що “вона сказала так”, залишивши питання, чого саме це стосується. Варто зазначити, що каблучки одягнені на ліву руку жінки. Однак, MELOVIN не дав жодних уточнень, що ще більше підбурило фантазії його шанувальників.

Melovin натякнув на можливе одруження з таємною дівчиною. Фото з Instagram @melovin_official
Melovin натякнув на можливе одруження з таємною дівчиною. Фото з Instagram @melovin_official

Додатковою інтригою стало те, що коментарі під цим постом були закриті, що могло бути свідомим кроком з боку артиста для того, щоб уникнути численних запитань і спекуляцій. Це може свідчити не лише про особисті зміни, але й про новий етап у його кар’єрі, можливо, пов’язаний з анонсом нового творчого проєкту.

MELOVIN завжди рідко ділиться подробицями свого особистого життя. Він здебільшого фокусується на своїй музиці, виражаючи емоції та переживання через пісні, а не через публікації в соціальних мережах. Нещодавно співак зізнався, що пережив важкий розрив після двох років стосунків, що стало великим ударом для нього. Артист навіть озвучив причину, яка призвела до завершення його роману.

Melovin натякнув на можливе одруження з таємною дівчиною. Фото з Instagram @melovin_official
Melovin натякнув на можливе одруження з таємною дівчиною. Фото з Instagram @melovin_official

Отже, новий пост MELOVIN викликав неоднозначні реакції та безліч питань, як щодо його особистого життя, так і творчих планів. Чи справді артиста чекають нові звершення в кар’єрі, чи це просто натяк на особисті зміни – наразі залишається загадкою.

Схожі статті

Хливнюк, Клопотенко та інші: з ким ще приписували романи Холостячці Златі Огнєвіч

38-річна Злата Огнєвіч не приховує, що дуже хоче заміж і вже готова створити сім'ю. На тлі цього у Мережі постійно виникають чутки про її романи з відомими чоловіками.

Поважна пані у віці: Ольга Сумська показала, як вона виглядає в свої 58 років

Ольга Сумська оприлюднила нові фото і показала, як вона виглядає в свої 58 років. А також, який стиль нині обирає та що полюбляє одягати.

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.