Не єдині у батьків: Дорофєєва та Позитив показали брата і сестру, які з ними з дитинства

Про Дорофєєву і Позитива говорять всі, адже вони здобули шалену популярність ще будучи разом у гурті, але мало хто знає, що Надя має брата, а Олексій сестру - хто вони і як виглядають?

Брат Наді та сестра Позитива завжди підтримують їх в кар’єрі, що свідчить про правильне виховання та щире захоплення ними, як артистами. Ця підтримка проявляється й у повсякденному житті, де вони допомагають один одному долати труднощі та досягати нових висот.

Надя Дорофєєва має єдиного рідного брата на ім’я Максим, який старший за неї на шість років. Незважаючи на те, що Надя рідко ділиться подробицями свого спілкування з братом, іноді вона публікує ностальгічні фотографії з їхніх спільних відпочинків. Це дає змогу шанувальникам зазирнути у її особисте життя та дізнатись трішки більше про її родину.

Надя Дорофєєва та Позитив показали, як виглядають їхні рідні брат і сестра
Надя Дорофєєва та Позитив показали, як виглядають їхні рідні брат і сестра

Максим обрав свій шлях у житті і став стоматологом. Він вже створив власну сім’ю, щасливо одружений і виховує доньку. Незважаючи на те, що Надя не так часто говорить про свого брата, впевнені, що вони все одно підтримують контакт, але не на публіку.

Олексій Завгородній виріс у творчій родині. Нещодавно він поділився цікавими деталями про своє сімейне життя, зокрема, розповів про свою сестру Лізу, для багатьох стало несподіванкою, що співак не єдиний в сім’ї.

Надя Дорофєєва та Позитив показали, як виглядають їхні рідні брат і сестра
Надя Дорофєєва та Позитив показали, як виглядають їхні рідні брат і сестра

Відомо, що Ліза старша за Олексія на десять хвилин, і вони значно відрізняються зовні. Позитив зазначив, що, попри їхню спорідненість, сестра має іншу зовнішність і навіть є нижчою за нього.

Також Позитив підтвердив чутки щодо особливого зв’язку між двійнятами, зазначивши, що між ним та сестрою виникає здатність відчувати настрій одне одного. Олексій поділився, що вони підтримують щоденний контакт і завжди знають, коли у когось із них поганий настрій, що дозволяє їм оперативно зв’язатися і підтримати один одного.

Схожі статті

Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в ефірі 1+1: довелося перевести погляд з Людмили Барбір

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в прямому ефірі, в результаті чого зірці довелося перевести погляд з Людмили Барбір.

Як виглядає коханий Камалії, з яким вона познайомилася на вечірці: вже є спільне фото

Найбагатша співачка України Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним. Їхня доленосна зустріч відбулася на вечірці.

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.