Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Тіна Кароль стала матір’ю більше 15 років тому. Співачка народила хлопчика від чоловіка, що називала коханням усього свого життя, і досі таким його вважає. Малюка назвали Веніаміном.

Хлопчик залишився без батька в дуже маленькому віці, але артистка розповідала, що вчила його ставитися до смерті абсолютно інакше, не так як прийнято в традиційному суспільстві. Ба більше, згодом вона показала результат свого виховання: Веніамін знайшов слова втіхи для свого директора настільки пронизливі та надихаючі, що це можна назвати справжнім талантом.

Тіна Кароль показала, як виглядає її єдиний син

Тіна Кароль показала, яким красенем став її син від Євгена Огіра
Тіна Кароль показала, як виглядає її єдиний син

Зараз він вже дорослий юнак. Хлопець надзвичайно схожий на батька. Це особливо помітно на фотографіях, що були зроблені під час фотосесії кількарічної давності. Кароль позувала разом з сином так само, як колись з чоловіком.

Вже багато років Веніамін навчається у Великобританії. Хлопець володіє декількома мовами та має світле майбутнє попереду. Артистка дуже вимоглива до сина у питаннях, що стосуються освіти, і Веніамін її не підводить. Зараз в нього навіть з’явився англійський акцент.

Останнім часом в Україні він не буває, але 2022-го настільки переживав за Батьківщину, що покинув навчання та рушив до Польщі, де підтримував своїх співвітчизників.

Особливу любов від публіки юнак отримав після відео, яке було опубліковане користувачами. Так, зіркова мама разом з сином помітили в ресторані. Під час спільного відпочинку до артистки підійшов її знайомий хореограф і закрутив співачку в танці. Веніамін був збентежений побаченим і не приховував свого гніву.

Дані кадри одразу розлетілися мережею, а шанувальники не могли натішитися тому, як сильно спадкоємиця зірки любить свою маму.

Варто відзначити, що неодноразово Тіна Кароль висловлювала свою глибоку любов до спадкоємців, а також говорила про бажання народити ще.

Схожі статті

Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в ефірі 1+1: довелося перевести погляд з Людмили Барбір

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в прямому ефірі, в результаті чого зірці довелося перевести погляд з Людмили Барбір.

Не єдині у батьків: Дорофєєва та Позитив показали брата і сестру, які з ними з дитинства

Про Дорофєєву і Позитива говорять всі, адже вони здобули шалену популярність ще будучи разом у гурті, але мало хто знає, що Надя має брата, а Олексій сестру - хто вони і як виглядають?

Як виглядає коханий Камалії, з яким вона познайомилася на вечірці: вже є спільне фото

Найбагатша співачка України Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним. Їхня доленосна зустріч відбулася на вечірці.

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.