Переможець “МастерШеф. Битва сезонів” Олександр Цвігун став знаменитістю: як склалося життя

У свої юні роки Олександр Цвігун вже став шефом у одному з ресторанів в Ірпені, а згодом і став переможцем "МастерШеф" - як змінилось життя кулінара після проєкту?

Олександр Цвігун – один із наймолодших учасників шоу “МастерШеф. Битва сезонів” на каналі СТБ, адже саме він став переможцем цього проєкту. Він поділився, що спочатку не міг повірити в свій успіх, особливо у світлі подій, які трапилися через місяць після завершення зйомок.

Повномасштабне вторгнення суттєво змінило життя багатьох людей, серед яких опинився й Олександр. Спочатку хлопець не вірив у можливість тривалої війни, однак з часом усвідомив, що йому доведеться залишити рідний Ірпінь.

Олександр Цвігун розповів, як змінилось його життя після перемоги на МастерШеф. Фото з Instagram @alx.cgn
Олександр Цвігун розповів, як змінилось його життя після перемоги на МастерШеф.

Пережиті труднощі в рідному місті змусили Олександра переосмислити свої страхи. Наприклад, те, що раніше здавалося йому значним викликом, як отримання “чорного фартуха” на кулінарному конкурсі, стало маловажливим у порівнянні з тим, з якими випробуваннями стикнулися його співвітчизники.

Після перемоги в “МастерШеф” хлопець отримав приз у мільйон гривень, але гроші надходили частинами. Олександр вирішив інвестувати частину цієї суми в відновлення батьківського дому в Ірпені, який зазнав значних руйнувань через військові дії. Він також планує використати залишок грошей для продовження навчання. Мрія Олександра – стажування у відомих шеф-кухарів, і він сподівається реалізувати цей план після завершення війни.

Олександр Цвігун розповів, як змінилось його життя після перемоги на МастерШеф. Фото з Instagram @alx.cgn
Олександр Цвігун розповів, як змінилось його життя після перемоги на МастерШеф. Фото з Instagram @alx.cgn

Попри важкі обставини в Україні, прагнення Олександра стати шеф-кухарем залишалося незмінним. Війна внесла серйозні зміни в його плани, змусивши почати багато справ з нуля. Однак він вважає, що те, чим займався раніше, більше не відповідає сучасним потребам. Люди шукають прості та доступні страви, але Олександр впевнений, що після перемоги відбудеться швидке відновлення, зокрема й гастрономічних тенденцій.

Після завершення телевізійного проєкту молодий чоловік вирішив зайнятися ресторанним бізнесом у Львові. Його заклад швидко здобув популярність завдяки високій якості обслуговування та смачній їжі, отримавши схвальні відгуки навіть від відомого кулінара, який зазначав, що це не є рекламою.

Відомо, що Олександр не прагне активно спілкуватися зі своїми підписниками, зосереджуючи всі зусилля на розвитку власної справи. Проте іноді його ім’я з’являється в медіа.

Схожі статті

Оля Полякова показала, куди кладе свої довгі ноги в авто: краса зірки дістає до самого “даху”

Оля Полякова заявила, що вона жінка з цікавим минулим і хоче, щоб у неї було цікаве майбутнє. Тому, вона намагається виглядати дуже добре. І максимально працює над собою.

Двоє синів, службовий роман, таємна дружина: які секрети приховував від усіх Андрій Данилко?

На перший погляд Андрій Данилко, який відомий під ім'ям Вєрка Сердючка, видається дуже відкритою людиною. Однак, його справжнє реальне життя досі огорнуте таємницею.

Дружина Володимира Остапчука одягла окуляри і побачила його зморшки: йому 40, їй 24

Дружина Володимира Остапчука перевірила свій зір і з'ясувала, що бачить лише на 10%. Коли одягнула окуляри для корекції зору, то побачила, що насправді є в її чоловіка.

Онука Софії Ротару показала, як займається найдорожчим видом спорту в світі: їхала серед вулиці

Модель Соня Євдокименко проїхалася верхи на білому коні стежками Гайд-парку у Великій Британії. Тепер усім відомо, де саме проживає онука легендарної Софії Ротару.

Альбіна Джанабаєва вперше зізналася, як стала коханкою Меладзе: “Запропонував роботу”

Альбіна Джанабаєва вперше зізналася, як стала коханою одруженого Валерія Меладзе. Про цей роман чутки ходили 10 років, але як все було насправді?

Ольга Цибульська знає, що про неї говорять в шоу-бізнесі: яких розмов не боїться співачка

Ольга Цибульська пояснила, чому є люди, які розпускають про неї плітки. А також розсекретила, що дозволяє собі такого, чого не можуть робити інші. І це викликає заздрість.