Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в ефірі 1+1: довелося перевести погляд з Людмили Барбір

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в прямому ефірі, в результаті чого зірці довелося перевести погляд з Людмили Барбір.

Прямий ефір — це виклик навіть для досвідченого журналіста. Але деякі ведучі працюють у такому форматі роками, звикають і дивують своїм професіоналізмом публіку з року в рік.

З досвідом для них конфузи стають частиною роботи, адже жоден ведучий ще не уникнув незручних ситуацій під час прямого включення. У цьому переліку також є зірки ранкового шоу “Сніданок з 1+1”.

Ведучий “Сніданку з 1+1” Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в прямому ефірі

Руслан Сенічкін розповів, скільки років вони разом з Людмилою Барбір
 Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в прямому ефірі

Так, ще півроку тому Людмила Барбір отримала хвилю критики через свою Опс цену лексику в прямому ефірі. Зірка думала, що включення немає і дозволила собі нецензурно висловитися при колегах. Звичайно, прямий ефір став для неї на той момент сюрпризом.

Руслан тоді підтримав свою партнерку і одразу прокоментував, що це стається з кожною людиною і все в порядку. Але на цей раз в конфуз потрапив сам Сенічкін.

Так, зірка намагався вимовити слово, і декілька раз потерпів поразку. Врешті-решт, напруга стала настільки сильною, що Руслан відвів очі від Людмила Барбір, аби перервати контакт.

Але такі моменти — це ще одна причина любити прямий ефіри, адже в об’єктиві ведучі живі, емоційні та непідробні.

А Руслан Сенічкін взагалі користуються неймовірною популярністю та любов’ю у публіки завдяки своїй чесності та відкритості.

Нагадуємо, не так давно ведучий даного шоу давали вчотирьох ексклюзивний інтерв’ю, в ході якого також розповіли і про своє особисте життя. Хоча час минає, Руслан Сенічкін так само говорить про те, що в його особистому житті не відбувається ніяких змін, він залишається холостяком і не планує зв’язувати своє життя з кимось.

Але публіка прекрасно розуміє, що таким чином зірка може захищати свою родину від публічності і насправді міг давно реалізуватися у романтичній сфері.

Схожі статті

Наталія Могилевська показала, яку домівку подарувала дочкам: так жити мріють всі

Наталія Могилевська півроку тому зізналася, що стала матір'ю двічі та має двох прийомних дочок. Але яку домівку вона насправді подарувала своїм спадкоємицям?

Змінила зачіску та одяг: як виглядає 67-річна Оксана Білозір після того, як схудла на 15 кг

Оксана Білозір вражаюче виглядає на свій вік, але цьому є і її велика заслуга, адже співачка постійно слідкує за собою - як зараз виглядає артистка?

Гламурніше, ніж ви думали: як виглядає елітна квартира Єфросиніної, яка обожнює дорогі бренди

Говорять, що будинок, в якому живе людина, може багато про що розповісти. Що ще можна дізнатися про Машу Єфросініну, якщо зазирнути до її квартири?

Не єдині у батьків: Дорофєєва та Позитив показали брата і сестру, які з ними з дитинства

Про Дорофєєву і Позитива говорять всі, адже вони здобули шалену популярність ще будучи разом у гурті, але мало хто знає, що Надя має брата, а Олексій сестру - хто вони і як виглядають?

Як виглядає коханий Камалії, з яким вона познайомилася на вечірці: вже є спільне фото

Найбагатша співачка України Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним. Їхня доленосна зустріч відбулася на вечірці.

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.