Юрій Горбунов показав, як балує сина Осадчої: елітне авто з панорамним дахом і все найкраще

Юрій Горбунов, як і будь-який інший чоловік, обожнює своє авто. Ще більше він любить возити в ньому сина та Катю Осадчу. Круті світлини з Range Rover додає у свій Instagram.

Легендарний український телеведучий, шоумен, заслужений артист України та чоловік Каті Осадчої, Юрій Горбунов, показав на якому автомобілі возить свого 7-річного сина Івана. Зірка вже давно не приховує того, що їздить на люксовому позашляховику “Range Rover”, виробником якого є британська автомобільна компанія “Land Rover”. Він не те, що не приховує цього, навпаки, досить часто і відкрито публікує свої світлини з “Range Rover” на своїй офіційній сторінці в соцмережі Instagram.

Юрій Горбунов показав, на якому авто возить свого сина
Юрій Горбунов показав, на якому авто возить свого сина

У теперішній stories Юрій Горбунов показав, як їде за кермом, а його син сидить на задньому сидінні. Він везе його по справах в елітному авто з панорамним дахом і таким чином, дає дитині найкраще, що тільки може дати. Помітно, що все це відбувалося прямо в дорозі, тобто, скоріше всього, Юрій Горбунов разом із Іваном потрапили в київські затори. Трішки раніше зірка показував, як взагалі саджав свого сина за кермо і давав йому можливість по бавитися. А ще робив світлини біля свого “Range Rover” і суто зі своєю зірковою дружиною Катериною Осадчою. Були й спільні сімейні фото, де вони всі разом: він, Катя та син Іван. А ось 3-річного сина Данила “за кермо” свого шикарного авто Горбунов поки що не пускав.

Як відомо, Юрій Горбунов розпочав свою кар’єру ще в 1992 році. Нині йому вже 54 роки й своє дитинство він провів на Франківщині. Активну роботу розпочав після закінчення Київського інституту театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого (курс Леоніда Олійника). Це як раз було в 1992 році. Відтоді розпочалися його часи: ведення програм, телепередач, програми “Підйом” (разом із нині відомою Машею Єфросиніною), “Сніданок” на 1+1, “Танці з зірками”, “Великий пекарський турнір” та безліч інших.

Схожі статті

Оля Полякова показала, куди кладе свої довгі ноги в авто: краса зірки дістає до самого “даху”

Оля Полякова заявила, що вона жінка з цікавим минулим і хоче, щоб у неї було цікаве майбутнє. Тому, вона намагається виглядати дуже добре. І максимально працює над собою.

Двоє синів, службовий роман, таємна дружина: які секрети приховував від усіх Андрій Данилко?

На перший погляд Андрій Данилко, який відомий під ім'ям Вєрка Сердючка, видається дуже відкритою людиною. Однак, його справжнє реальне життя досі огорнуте таємницею.

Дружина Володимира Остапчука одягла окуляри і побачила його зморшки: йому 40, їй 24

Дружина Володимира Остапчука перевірила свій зір і з'ясувала, що бачить лише на 10%. Коли одягнула окуляри для корекції зору, то побачила, що насправді є в її чоловіка.

Онука Софії Ротару показала, як займається найдорожчим видом спорту в світі: їхала серед вулиці

Модель Соня Євдокименко проїхалася верхи на білому коні стежками Гайд-парку у Великій Британії. Тепер усім відомо, де саме проживає онука легендарної Софії Ротару.

Альбіна Джанабаєва вперше зізналася, як стала коханкою Меладзе: “Запропонував роботу”

Альбіна Джанабаєва вперше зізналася, як стала коханою одруженого Валерія Меладзе. Про цей роман чутки ходили 10 років, але як все було насправді?

Ольга Цибульська знає, що про неї говорять в шоу-бізнесі: яких розмов не боїться співачка

Ольга Цибульська пояснила, чому є люди, які розпускають про неї плітки. А також розсекретила, що дозволяє собі такого, чого не можуть робити інші. І це викликає заздрість.