“Королева елітного секонду”: 40-річна Олена Філонова будує новий бізнес на старому хламі

В українців є можливість отримати одяг з "плеча" самої телезірки Олени Філонової. Для цього вона витратила купу часу, щоб все розібрати і привести до ладу.

Телевізійна зірка Олена Філонова, яка нині проживає закордоном, і до якої всі відносяться дуже сильно по-різному, заявила, що влаштує розпродаж своїх речей. Насамперед, вона почала робити генеральне прибирання свого гардеробу. Як саме вона це робить і як все це відбувалося, вона зняла на відео, яке виклала в своєму stories в соцмережі Instagram.

За словами Олени Філонової, у неї було дуже багато роботи. Адже всі речі потрібно було перекласти та відсортувати. І все для того, щоб влаштувати розпродаж. Але, вона буде робити розпродаж не всіх речей, і не самих найдорожчих. Розпродаж Олена Філонова робитиме на деякі речі.

Телезірка Олена Філонова заявила, чим заробляє за кордоном
Телезірка Олена Філонова заявила, чим заробляє за кордоном

“Мені люблять писати. Обирають найдорожчі речі й говорять, щоб віддали. Ні, дівчата, так не буде”, – пояснила зірка телебачення.

Олена Філонова планує віддати на розпродаж лише ті речі, які вона вже 100% більше ніколи носити не планує. Роботи в зірки дійсно було багато, адже речей вона має величезну кількість. Імовірніше всього, що вона витратила цілий день, щоб все те розібрати. А якщо ні, було б цікаво дізнатися якісь лайфхаки, як такі завали “розбирати” швидко. Як відомо, впізнаваність до Олени Філонової почала приходити після того, як вона прийняла участь в наступних телевізійних проєктах: “Хто проти блондинок?”, “Я — герой”, “Співай, якщо зможеш”, “Зроби мені смішно”, “Пакуй валізи” та дуже відомому шоу “Піраньї”.

Також Олена Філонова була частиною команди проєкту “Ревізор”, який випускався на Новому каналі. Вона презентувала себе, як б’юті-експерт і залучалася до перевірки салонів краси, перукарень, косметологічних студій і інших закладів, які хоч якось були пов’язані зі сферою краси. Крім цього, вона була телеведучою “Ревізора” протягом 9-11 сезонів цього проєкту.

Схожі статті

Замість телефону Настя Каменських почала користуватися туфлею: прикладає до вуха й говорить

Настя Каменських випускає альбом, який повністю складатиметься з іспаномовних пісень. Прихильники вважають, що вона віддаляється від України. А сама NK просто прагне бути світовою зіркою з України.

Більше, ніж на “Танцях з зірками”: солістка KAZKA Заріцька вразила різким схуднення

У мережі з'явилися фотографії 32-річної Олександри Заріцької, на яких її дуже важко впізнати. На тлі новин про весілля, солістка KAZKA схудла на кілька розмірів!

Як 59-річну Аллу Мазур змінив рак? Не думала, що стане такою, але тепер все інакше

Алла Мазур не одразу наважилася заговорити про свій стан, але пізніше зізналася у речах, в яких ніколи не дозволила собі зізнатися раніше. І змінилося в ній не тільки це.

10 років вагітності, а так і не народили: Настя Каменських, DOROFEEVA, Руслана – бездітні зірки

Настя Каменських, Руслана, Надя Дорофєєва не поспішають стати матусями. Хоча одна з них уже почала наполегливо працювати над тим, щоб завагітніти й народити маля.

Дві чашки кави у спальні на столі: Тіна Кароль натякнула, що не самотня – хто цей красень

Останнім часом співачка Тіна Кароль публікує стільки багато особистих фотографій, що іноді на них можна побачити те, про що вона воліла б мовчати.

Вчора Париж, сьогодні Київ, завтра Лондон: як Віра Брежнєва насолоджується свободою без Меладзе

Після розлучення з Костянтином Меладзе життя Віри Брежнєвої зовсім не змінилося і навіть заграло яскравими фарбами, на відміну від життя її колишнього чоловіка, який зник з усіх радарів.