Всі “ахнули”: Даша Астафʼєва показала власну каартиру, в якій давно не живе – стильно і модно

Даша Астаф'єва наразі проживає за Києвом з коханим, але також має квартиру і в столиці - співачка провела екскурсію та показала свої апартаменти.

Український телеведучий та інтервʼюер Слава Дьомін здійснив візит до квартири Даші Астафʼєвої, яка вже більше двох років не є її домом. Артистка відкрила двері свого житла та поділилася, що не змінювала постільну білизну з моменту повномасштабного вторгнення. Вона дозволила ведучому показати свою кімнату в звичній для себе обстановці.

У спальній кімнаті співачки можна побачити її портрети, а також великий зелений килим з яскравими геометричними візерунками на підлозі. Інтер’єр квартири доповнений плетеним декором, який надає затишку, а також іграшками, що додають нотки легкості та дитячої безтурботності.

Даша Астафʼєва показала, як виглядає її квартира в Києві
Даша Астафʼєва показала, як виглядає її квартира в Києві

Артистка провела екскурсію по своєму помешканню, акцентуючи увагу на своєму ліжку. Вона вирішила розстелити постіль, на якій лежить смугастий комплект, який був використаний ще 24 лютого 2022 року. Зірка поділилася спогадами про час, коли ховалася під цими ковдрами від холоду і спала з ними в коридорі, поки не вирушила за місто.

Даша Астафʼєва показала, як виглядає її квартира в Києві
Даша Астафʼєва показала, як виглядає її квартира в Києві

В інтер’єрі її квартири, в якій вона наразі не живе, можна помітити безліч портретів та картин, і не лише у спальні, що відображають її творчість і вподобання. Серед них є й зображення двох веселих песиків.

Даша Астафʼєва показала, як виглядає її квартира в Києві
Даша Астафʼєва показала, як виглядає її квартира в Києві

Стиль інтер’єру виконаний у дизайнерському оформленні, гармонійно поєднує натуральні матеріали, базові кольори та яскраві меблі, що створює унікальний простір. Цей контраст додає динаміки, підкреслюючи індивідуальність господині. Вся обстановка наповнена енергією та творчістю, відображаючи не лише стиль життя, а й внутрішній світ артистки.

Даша Астафʼєва показала, як виглядає її квартира в Києві
Даша Астафʼєва показала, як виглядає її квартира в Києві

Кожен елемент в квартирі свідчить про її смак і креативність. Інтер’єр був ретельно продуманий, щоб створити комфортне і надихаюче середовище, де можна насолоджуватися атмосферою та відпочивати. Це місце стало для Даші справжнім відображенням її особистості, де вона може бути самою собою.

Схожі статті

Вся в маму: донька Олени Кравець не стала приховувати і показала нареченого – хто він?

Марія Кравець нещодавно почала вести подкаст разом зі своєю зірковою мамою та все ідеально у неї складається не лише з кар'єрою - дівчина показала свого обранця.

Як виглядає названий син зрадниці Ані Лорак: він народився від іспанця, і немолодого

Декілька тижнів тому Ані Лорак повідомила про те, що виходить заміж вдруге, і на цей раз її благовірним стане іспанець Ісаак Віджраку, а з ним в сім'ю увійде і його маленький син.

Мірзоян показав своїх синів не від Тоні Матвієнко: він з нею гастролював, а вони росли

Арсен Мірзоян показав своїх синів не від Тоні Матвієнко, а від першої дружини, якій не був вірний. Він гастролював з коханою, а вони дивилися на нього по телевізору.

Ярославський показав, з ким замість Мартиновської проводить вечір: також вміє готувати

Суддя кулінарної програми МастерШеф Володимир Ярославський показав, з ким замість Мартиновської проводить вечір. Такі моменти найщасливіші, і зірка розділив їх не з Ольгою.

Як зараз виглядає вдівець Ніни Матвієнко: художник, який назавжди втратив свою музу

Як зараз виглядає чоловік душі української пісні Ніни Матвієнко? Він – художник, який назавжди залишився без музи, з якою прожив разом понад 50 років.

“Знімання закінчилися на дивані”: Оля Полякова після Міцкевича і Єжова знайшла нового “коханця”

Оля Полякова після Влада Міцкевича і Макса Єжова знайшла нового "коханця". Який чоловік на цей раз заслужив увагу співачки? Подробиці в нашому матеріалі.