Не можна сказати, що нічого не було: Цибульська розповіла, чи крутила роман з Дзідзьо

Через декілька років після завершення дуету з Дзідзьо Ольга Цибульська розповіла, чи крутила роман зі співаком. Хоча вони були кумами, від дечого не відмовилися.

Часто артисти вдаються до скандалів та різного роду піару для того, аби популяризувати свою музику. І це приносить значні плоди. Свого часу Ольга Цибульська та Михайло Хома також не відмовилися від даного інструменту.

Коли артисти взялися працювати в команді та створили декілька дуетних пісень, мережею поповзли чутки про їхній роман. І хоча обидва перебували в шлюбі, обидва не стали спочатку спростовувати дану інформацію.

Ольга Цибульська та Михайло Хома розповіли, чи мали роман

Цибульська після чуток про роман з Дзідзьо зізналась у проблемах з психікою
Ольга Цибульська та Михайло Хома розповіли, чи мали роман

Так, колишня дружина Михайла Ярослава у своєму ексклюзивному інтерв’ю скаржилася на те, що Ольга Цибульська, попри усвідомлення ситуації не бралася пояснювати публіці, що між ними нічого немає. Жінка також заявила, що це свого часу посприяло руйнуванню її стосунків зі співачкою, а також нашкодило її шлюбу.

Михайло та Ольга в свою чергу заявили, що заради ліквідації чуток навіть стали кумами. Мовляв, релігійний зв’язок мав повністю виключити думки про романтичну складову у їхніх взаєминах. Натомість мережу заполонили статті з приказкою про кумів. Власне, це також не завадило їм поцілуватися на сцені під час концерту.

Але згодом ситуація кардинально змінилася. Михайло відмовився від образу веселого дідуся та перейшов на більш серйозний репертуар. Ольга Цибульська тим часом не змогла приховати особистість свого чоловіка. Якщо раніше публіка вважала, що співачка просто обманює, то після інтервʼю Славії та зливу інформації про благовірного артистки ніяких сумнівів не було – все обійшлося показним фліртом на сцені.

В реальності вже Ольга Цибульська та Михайло Хома залишалися друзями, які вийшли на шлях співпраці завдяки Ярославі, що їх познайомила.

На даний момент жоден не коментує їхні стосунки. Окрім того, Михайло Хома постійно знаходиться на гастролях з Олександром Пономарьовим і має вельми завантажений графік.

Схожі статті

Замість телефону Настя Каменських почала користуватися туфлею: прикладає до вуха й говорить

Настя Каменських випускає альбом, який повністю складатиметься з іспаномовних пісень. Прихильники вважають, що вона віддаляється від України. А сама NK просто прагне бути світовою зіркою з України.

Більше, ніж на “Танцях з зірками”: солістка KAZKA Заріцька вразила різким схуднення

У мережі з'явилися фотографії 32-річної Олександри Заріцької, на яких її дуже важко впізнати. На тлі новин про весілля, солістка KAZKA схудла на кілька розмірів!

Як 59-річну Аллу Мазур змінив рак? Не думала, що стане такою, але тепер все інакше

Алла Мазур не одразу наважилася заговорити про свій стан, але пізніше зізналася у речах, в яких ніколи не дозволила собі зізнатися раніше. І змінилося в ній не тільки це.

10 років вагітності, а так і не народили: Настя Каменських, DOROFEEVA, Руслана – бездітні зірки

Настя Каменських, Руслана, Надя Дорофєєва не поспішають стати матусями. Хоча одна з них уже почала наполегливо працювати над тим, щоб завагітніти й народити маля.

Дві чашки кави у спальні на столі: Тіна Кароль натякнула, що не самотня – хто цей красень

Останнім часом співачка Тіна Кароль публікує стільки багато особистих фотографій, що іноді на них можна побачити те, про що вона воліла б мовчати.

Вчора Париж, сьогодні Київ, завтра Лондон: як Віра Брежнєва насолоджується свободою без Меладзе

Після розлучення з Костянтином Меладзе життя Віри Брежнєвої зовсім не змінилося і навіть заграло яскравими фарбами, на відміну від життя її колишнього чоловіка, який зник з усіх радарів.