Елегантна й стильна: 41-річна Катерина Осадча показала жінку, яка її народила – дві копії

Телеведуча Катерина Осадча хоч і має власну сім'ю, але не забуває і про свою родину, в якій виросла - як виглядає мама зірки телеекрану і чим займається?

Катя Осадча підтримує близькі відносини зі своїми батьками. Мама Каті є для неї справжнім прикладом для наслідування. Ведуча часто ділиться моментами зі свого повсякдення в соціальних мережах, де демонструє свою сім’ю – Юрія Горбунова та трьох синів. Проте батьки Каті, не будучи публічними особами, з’являються на її сторінках вкрай рідко.

Як відомо, Катя Осадча народилася і виросла в Києві у заможній родині. Її мама Анна, яка за освітою бібліотекарша, ніколи не працювала за фахом, віддаючи перевагу ролі домогосподарки. Батько Олександр Володимирович займає важливу посаду, будучи генеральним директором Державного підприємства “Київприлад”. У подружжя є двоє дітей: Катерина та її брат Володимир, який деякий час проживав у США, але згодом повернувся до України.

Катерина Осадча показала, як виглядає її мама
Катерина Осадча показала, як виглядає її мама

Батьки Катерини Осадчої завжди прагнули створити для неї найкращі умови для її ж розвитку. Окрім навчання у загальноосвітній школі, дівчина активно займалася музикою та танцями. Вони швидко помітили, що у доньки є природний хист до моделінгу, тому вирішили записати її до модельної школи.

Катерина Осадча показала, як виглядає її мама
Катерина Осадча показала, як виглядає її мама

Згодом, вже у підлітковому віці Катерина почала працювати моделлю в різних країнах Європи та Азії. Першим важливим етапом у її кар’єрі став контракт у Токіо, де вона провела три місяці сама. Цей досвід виявився досить складним для неї. Проте згодом, коли Катерина досягла повноліття, вона вирішила залишити модельний бізнес.

Катерина Осадча показала, як виглядає її мама
Катерина Осадча показала, як виглядає її мама

Те, чого досягла Катерина Осадча, частково стало можливим завдяки підтримці її батьків. Її мати, навіть у своєму віці, виглядає надзвичайно молодо і привабливо. З публікацій у соціальних мережах можна помітити, що Анна з задоволенням проводить час зі своїми онуками.

Схожі статті

Вся в маму: донька Олени Кравець не стала приховувати і показала нареченого – хто він?

Марія Кравець нещодавно почала вести подкаст разом зі своєю зірковою мамою та все ідеально у неї складається не лише з кар'єрою - дівчина показала свого обранця.

Як виглядає названий син зрадниці Ані Лорак: він народився від іспанця, і немолодого

Декілька тижнів тому Ані Лорак повідомила про те, що виходить заміж вдруге, і на цей раз її благовірним стане іспанець Ісаак Віджраку, а з ним в сім'ю увійде і його маленький син.

Мірзоян показав своїх синів не від Тоні Матвієнко: він з нею гастролював, а вони росли

Арсен Мірзоян показав своїх синів не від Тоні Матвієнко, а від першої дружини, якій не був вірний. Він гастролював з коханою, а вони дивилися на нього по телевізору.

Ярославський показав, з ким замість Мартиновської проводить вечір: також вміє готувати

Суддя кулінарної програми МастерШеф Володимир Ярославський показав, з ким замість Мартиновської проводить вечір. Такі моменти найщасливіші, і зірка розділив їх не з Ольгою.

Як зараз виглядає вдівець Ніни Матвієнко: художник, який назавжди втратив свою музу

Як зараз виглядає чоловік душі української пісні Ніни Матвієнко? Він – художник, який назавжди залишився без музи, з якою прожив разом понад 50 років.

“Знімання закінчилися на дивані”: Оля Полякова після Міцкевича і Єжова знайшла нового “коханця”

Оля Полякова після Влада Міцкевича і Макса Єжова знайшла нового "коханця". Який чоловік на цей раз заслужив увагу співачки? Подробиці в нашому матеріалі.