“Знімання закінчилися на дивані”: Оля Полякова після Міцкевича і Єжова знайшла нового “коханця”

Оля Полякова після Влада Міцкевича і Макса Єжова знайшла нового "коханця". Який чоловік на цей раз заслужив увагу співачки? Подробиці в нашому матеріалі.

Навколо Олі Полякової та її фаворитів вже давно ходять найрізноманітніші чутки. Зокрема, ще декілька років тому поговорювали про її любовний зв’язок з корову графом Максом Єжовим, а ще пізніше розгорівся справжній скандал через заяву Влада Міцкевича про роман із заміжнею співачкою.

Так, кулінар опублікував серед вночі на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких цілувався зі співачкою. У дописі до них він пояснив, що протягом року мав з нею роман і навіть жив з артисткою разом, але пізніше вони розійшлися. Ще до настання ранку дані кадри були видалені, але співачці довелося пояснити, що відбулося.

Оля Полякова показала своє знайомство з Євгеном Яновичем

Оля Полякова розповіла про конфлікти з молодшою донькою
Оля Полякова розповіла про конфлікти з молодшою донькою

Оля заявила, що вони з Владом лише близько дружили, а на даний крок він пішов за для влаштування шантажу. Мовляв, у кулінара були проблеми, і він вирішив це зробити на їх тлі.

У той самий день в кадрі з’явився і чоловік Олі Полякової, який виглядав не тільки спокійним, але й щасливим. Це заспокоїло публіку, адже бізнесмен дав зрозуміти, що ситуація його не потурбувала.

Чутки про любовний зв’язок Олі з Максом вже не з’являються в інформаційному просторі, Влад Міцкевич також потихеньку відходить на задній план, а от Женя Янович днями став головним героєм публікації співачки у її блозі.

І хоча мова йде про звичайне інтерв’ю, Оля Полякова його обіграла таким чином, що це виглядало неоднозначно, а в тексті також дозволила фантазії її підписників розігратися.

Нагадуємо, Оля Полякова перебуває у шлюбі з Вадимом Буряковським більше 20 років. У цьому союзі пара народила двох дітей. Старша дочка артистки Маша вже студентка, а молодша Аліса поки що навчається в середній школі. Обидві мають досвід життя за кордоном після 24 лютого.

Схожі статті

Вся в маму: донька Олени Кравець не стала приховувати і показала нареченого – хто він?

Марія Кравець нещодавно почала вести подкаст разом зі своєю зірковою мамою та все ідеально у неї складається не лише з кар'єрою - дівчина показала свого обранця.

Як виглядає названий син зрадниці Ані Лорак: він народився від іспанця, і немолодого

Декілька тижнів тому Ані Лорак повідомила про те, що виходить заміж вдруге, і на цей раз її благовірним стане іспанець Ісаак Віджраку, а з ним в сім'ю увійде і його маленький син.

Мірзоян показав своїх синів не від Тоні Матвієнко: він з нею гастролював, а вони росли

Арсен Мірзоян показав своїх синів не від Тоні Матвієнко, а від першої дружини, якій не був вірний. Він гастролював з коханою, а вони дивилися на нього по телевізору.

Ярославський показав, з ким замість Мартиновської проводить вечір: також вміє готувати

Суддя кулінарної програми МастерШеф Володимир Ярославський показав, з ким замість Мартиновської проводить вечір. Такі моменти найщасливіші, і зірка розділив їх не з Ольгою.

Як зараз виглядає вдівець Ніни Матвієнко: художник, який назавжди втратив свою музу

Як зараз виглядає чоловік душі української пісні Ніни Матвієнко? Він – художник, який назавжди залишився без музи, з якою прожив разом понад 50 років.

Наталія Холоденко вперше показала свого дорослого сина і маленьку доньку: майже Бріджертони

Зірковий психолог Наталія Холоденко вперше показала свого дорослого сина і маленьку доньку. Сім'я не тільки живе розкішно, але і виглядає як Бріджертони.