Все серйозно: 21-річна донька Кравець шукає квартиру, де житиме з бойфрендом – до 14 тисяч

Старша донька Олени Кравець переходить до нового етапу життя зі своїм бойфрендом – пара шукає окрему квартиру у Києві – район не має значення. Як реагує зіркова мати?

Зірка “Кварталу 95” актриса Олена Кравець встигла народити трьох дітей. Двоє молодших-двійнят – 8-річні Катя та Іван живуть разом з нею, старша дочка Маша з 15 років жила окремо, проте у 2022 році повернулася до батьків. Зазначимо, що 21-річна дівчина вже давно веде самостійне життя. Торік Марія повідомила, що зустрічається з танцівником та одним із засновників хіп-хоп-колективу IWD.CLAN Ростиславом Сидоренком. Весь цей час у пари був “цукерково-букетний” період, але нещодавно дочка Олени Кравець оголосила про новий етап у стосунках із бойфрендом.

Так, у мікроблозі Марії з’явилося оголошення, в якому йдеться про те, що вона шукає квартиру в Києві. Розташування будинку ролі не відіграє – це може бути як лівий, так і правий берег Дніпра. Кімнат має бути одна чи дві. Вартість оренди не вища за 14 тисяч гривень.

Донька Олени Кравець шукає квартиру
Донька Олени Кравець шукає квартиру

“Проживатимемо удвох”, – підкреслила Маша.

Як відреагувала мати? Найімовірніше, підтримала, як і все, що робить доросла дочка. Зазначимо, що Олена Кравець уже знайома з бойфрендом своєї старшої спадкоємиці та уважно стежить за його публікаціями у соціальних мережах. У коментарях часто можна зустріти її схвальні “лайки”. Наприклад, коли Ростислав публічно освідчився у коханні Маші.

Донька Олени Кравець шукає квартиру
Донька Олени Кравець шукає квартиру

Нагадаємо, що з недавніх пір Марія Кравець та Ростислав Сидоренко, які знайомі з раннього дитинства та танцювали в одному колективі, перестали приховувати свої стосунки та оголосили себе парою публічно.

Як виглядає майбутній зять Олени Кравець
Як виглядає майбутній зять Олени Кравець

У недавньому сторизі дочка Кравець поділилася новою порцією романтичних знімків, на яких вона та її коханий мило позували у фотобудці. Судячи зі знімків, парочка дуже щаслива разом.

Донька Олени Кравець шукає квартиру
Донька Олени Кравець шукає квартиру

Зазначимо, що Олена Кравець дуже допомагає своїй дочці та залучає її до своїх нових проєктів. Так, у 2023 році на Ютуб-каналі мама та дочка запустили подкаст, у якому порушуються дуже важливі та актуальні теми взаємин батьків та дітей. Героями найпершої програми стали Олена та Маша.

Схожі статті

До Камалії Захур повернулися діти: чому вони були не разом та де їхній батько

Камалія Захур показала свій розкішний котедж, який є цілим палацом. А ще зустріч із своїми доньками-двійнятами, які вже тривалий час живуть і навчаються у Великій Британії.

“Принц об’ївся груш”: ТОП-10 героїв проєкту “Холостяк” – їх буремна доля після участі в ТВ-шоу

Мільйони глядачів спостерігають на своїх телеекранах за холостяком, який намагається знайти своє кохання і навіть якщо він обирає ту саму дівчину - немає гарантії, що після проєкту вони будуть разом.

Замість телефону Настя Каменських почала користуватися туфлею: прикладає до вуха й говорить

Настя Каменських випускає альбом, який повністю складатиметься з іспаномовних пісень. Прихильники вважають, що вона віддаляється від України. А сама NK просто прагне бути світовою зіркою з України.

Більше, ніж на “Танцях з зірками”: солістка KAZKA Заріцька вразила різким схуднення

У мережі з'явилися фотографії 32-річної Олександри Заріцької, на яких її дуже важко впізнати. На тлі новин про весілля, солістка KAZKA схудла на кілька розмірів!

Як 59-річну Аллу Мазур змінив рак? Не думала, що стане такою, але тепер все інакше

Алла Мазур не одразу наважилася заговорити про свій стан, але пізніше зізналася у речах, в яких ніколи не дозволила собі зізнатися раніше. І змінилося в ній не тільки це.

10 років вагітності, а так і не народили: Настя Каменських, DOROFEEVA, Руслана – бездітні зірки

Настя Каменських, Руслана, Надя Дорофєєва не поспішають стати матусями. Хоча одна з них уже почала наполегливо працювати над тим, щоб завагітніти й народити маля.