Мірзоян показав своїх синів не від Тоні Матвієнко: він з нею гастролював, а вони росли

Арсен Мірзоян показав своїх синів не від Тоні Матвієнко, а від першої дружини, якій не був вірний. Він гастролював з коханою, а вони дивилися на нього по телевізору.

Популярний український виконавець Арсен Мірзоян остаточно змінив своє життя, коли взявся змагатися за перемогу у вокальному проєкті на 1+1. Навряд його сім’я здогадувалася, що це стане кінцем, адже зірка одразу захопився своєю зірковою колегою Тонею Матвієнко, дочкою Ніни Митрофанівни Матвієнко.

У своєму інтерв’ю співак зізнався, що спочатку намагався не квапити події та почекати, поки закоханість пройде, адже на кону стояла родина. Коли вокаліст та його колега рушили разом на гастролі вже ні в кого не було сумнівів, що закрутився роман.

Арсен Мірзоян показав, як виглядають його старші діти

Арсен Мірзоян із сінами
Арсен Мірзоян показав, як виглядають його старші діти

Після повернення Арсен повідомив дружині, що хоче розлучитися. За офіційною версією, виконавець не став ділити з нею майно, і залишив все їй та дітям. Як відомо, у співака зростає двоє хлопчиків від минулого шлюбу.

Попри те, що колишня дружина Арсена так до кінця і не пробачила, діти часто їздили разом з батьком та мачухою на відпочинок і неодноразово потрапляли у кадри, які потім публікувалися обома зірками на особистих сторінках соціальній мережі Instagram.

Зараз Арсен Мірзоян — багатодітний батько, адже Тоня народила йому дочку Ніну, яка отримала ім’я на честь своєї легендарної бабусі. Окрім того, у співака з’явилася падчерка Уляна. За словами Тоні Матвієнко, дівчина хотіла жити зі своїм рідним батьком, але коли Арсен Мірзоян вступив на поріг їхнього будинку, вона одразу захотіла повернутися.

Хоча Ніна Митрофанівна була проти цього роману, врешті-решт зятя прийняла і навіть полюбила. У своїх інтерв’ю вона часто говорила, що ставиться до нього як до рідного сина, а тому сварки вдома в них також були як у рідних.

Зараз вже в будинку проживає лише четверо людей — Петро Гончар, Тоня Матвієнко, її чоловік Арсен та дочка Ніна. Уляна з’їхала, а Ніна Митрофанівна рушила у вічність.

Схожі статті

Вся в маму: донька Олени Кравець не стала приховувати і показала нареченого – хто він?

Марія Кравець нещодавно почала вести подкаст разом зі своєю зірковою мамою та все ідеально у неї складається не лише з кар'єрою - дівчина показала свого обранця.

Як виглядає названий син зрадниці Ані Лорак: він народився від іспанця, і немолодого

Декілька тижнів тому Ані Лорак повідомила про те, що виходить заміж вдруге, і на цей раз її благовірним стане іспанець Ісаак Віджраку, а з ним в сім'ю увійде і його маленький син.

Ярославський показав, з ким замість Мартиновської проводить вечір: також вміє готувати

Суддя кулінарної програми МастерШеф Володимир Ярославський показав, з ким замість Мартиновської проводить вечір. Такі моменти найщасливіші, і зірка розділив їх не з Ольгою.

Як зараз виглядає вдівець Ніни Матвієнко: художник, який назавжди втратив свою музу

Як зараз виглядає чоловік душі української пісні Ніни Матвієнко? Він – художник, який назавжди залишився без музи, з якою прожив разом понад 50 років.

“Знімання закінчилися на дивані”: Оля Полякова після Міцкевича і Єжова знайшла нового “коханця”

Оля Полякова після Влада Міцкевича і Макса Єжова знайшла нового "коханця". Який чоловік на цей раз заслужив увагу співачки? Подробиці в нашому матеріалі.

Наталія Холоденко вперше показала свого дорослого сина і маленьку доньку: майже Бріджертони

Зірковий психолог Наталія Холоденко вперше показала свого дорослого сина і маленьку доньку. Сім'я не тільки живе розкішно, але і виглядає як Бріджертони.