10 років вагітності, а так і не народили: Настя Каменських, DOROFEEVA, Руслана – бездітні зірки

Настя Каменських, Руслана, Надя Дорофєєва не поспішають стати матусями. Хоча одна з них уже почала наполегливо працювати над тим, щоб завагітніти й народити маля.

Наша країна рухається до незалежності, вільних поглядів і європейських цінностей, але певні наративи суспільства досі тиснуть на людей і не дають спокійно жити. Насамперед те, що обов’язково потрібно виходити заміж та одружуватися (хочеш цього чи ні), а ще — народжувати дітей. Утім, є люди, які не “йдуть” на поводу ні в кого, і роблять лише так, як їм буде зручно та комфортно. Такі є і в українському шоубізнесі. Насамперед, Настя Каменських, Руслана Лижичко та Надя Дорофєєва досі не мають діточок і поки невідомо, чи будуть вони в них.

Настя Каменських

Каменських, DOROFEEVA, Руслана прокоментували чутки про вагітність
Каменських, DOROFEEVA, Руслана прокоментували чутки про вагітність

Співачці Насті Каменських нині вже 37 років і до цього часу вона ще так і не народила дитину. Зірка більше і практично повністю займається своєю кар’єрою, аніж думає про памперси, пляшечки та бодіки. В одному з досить давніх інтерв’ю, але коли вона вже була одружена з популярним репером Потапом, вона розповідала, що однозначно хоче мати дітей. Утім, коли саме це станеться, невідомо. Потім з 2020 року почалися надзвичайно “цікаві” часи в світі та в Україні й ця тема забулася взагалі. Нині відомо, що Настя Каменських живе в своєму будинку на Київщині одна, а Потап мешкає закордоном. Існує думка про те, що вони розійшлися, але про своє розлучення публічно поки не говорять.

DOROFEEVA

Каменських, DOROFEEVA, Руслана прокоментували чутки про вагітність
Каменських, DOROFEEVA, Руслана прокоментували чутки про вагітність

Надя Дорофєєва, яка була дружиною відомого співака Володимира Дантеса, а нині є жінкою ресторатора та музиканта Михайла Кацуріна, також досі не народжувала. Нині їй 34 роки. Разом із Дантесом вона пробула не мало, з 2011 по 2022 рік. А з Мішею Кацуріним вони одружилися у червні 2023 року. Те, що співачка любить дітей і немає нічого проти них самих, це однозначно. Адже в Міші Кацуріна є двоє діточок ще від першого шлюбу (донька Саша і син Іван). Вони дуже часто бувають вдома у Наді Дорофєєвої, а вона сама любить показувати, як тримає їх на руках і полюбляє бавитися з ними. Про те, чи хоче Надя Дорофєєва народити сама, нині нічого невідомо.

Руслана

Каменських, DOROFEEVA, Руслана прокоментували чутки про вагітність
Каменських, DOROFEEVA, Руслана прокоментували чутки про вагітність

А от хто дійсно й наполегливо нині працює над тим, щоб мати дитину, так це 51-річна легендарна співачка Руслана Лижичко. Не дивлячись на свій вік, вона та лікарі нині роблять все можливе для того, аби вона завагітніла й самостійно народила дитину. Про все це Руслана зовсім нещодавно розповіла пресі. Причиною того, що в неї не було дітей до цього часу, була її робота, постійні стреси та турботи, які в результаті вплинули й на її стан здоров’я. Нині вона реабілітує свій організм і готується до того, щоб стати мамою. У шлюбі зі своїм чоловіком Олександром Ксенофонтовим вона перебуває з 1995 року.

Схожі статті

Дружина Решетніка зізналася, що вони стали батьками після народження 3-х дітей, але є нюанс

Дружина Григорія Решетніка Христина зізналася, що вони стали батьками після народження трьох дітей, але є певний нюанс. Щасливу новину повідомили з-за кордону.

До Камалії Захур повернулися діти: чому вони були не разом та де їхній батько

Камалія Захур показала свій розкішний котедж, який є цілим палацом. А ще зустріч із своїми доньками-двійнятами, які вже тривалий час живуть і навчаються у Великій Британії.

“Принц об’ївся груш”: ТОП-10 героїв проєкту “Холостяк” – їх буремна доля після участі в ТВ-шоу

Мільйони глядачів спостерігають на своїх телеекранах за холостяком, який намагається знайти своє кохання і навіть якщо він обирає ту саму дівчину - немає гарантії, що після проєкту вони будуть разом.

Замість телефону Настя Каменських почала користуватися туфлею: прикладає до вуха й говорить

Настя Каменських випускає альбом, який повністю складатиметься з іспаномовних пісень. Прихильники вважають, що вона віддаляється від України. А сама NK просто прагне бути світовою зіркою з України.

Більше, ніж на “Танцях з зірками”: солістка KAZKA Заріцька вразила різким схуднення

У мережі з'явилися фотографії 32-річної Олександри Заріцької, на яких її дуже важко впізнати. На тлі новин про весілля, солістка KAZKA схудла на кілька розмірів!

Як 59-річну Аллу Мазур змінив рак? Не думала, що стане такою, але тепер все інакше

Алла Мазур не одразу наважилася заговорити про свій стан, але пізніше зізналася у речах, в яких ніколи не дозволила собі зізнатися раніше. І змінилося в ній не тільки це.