Хореограф Влад Яма змінив діяльність та почав займатися бодібілдингом: набридли танці

Влад Яма вже давно захоплюється спортом та здається його пристрасть може перерости у професіональну діяльність.

Зовсім нещодавно суддя шоу “Танці з зрками” Влад Яма оповістив своїх підписників про те, що він відправляється у велику подорож до Об’єднаних Штатів Америки. А саме до Флориди, місто Маямі. Хореограф неабияк чекав на цю подію і неймовірно радів подорожі. Разом зі своєю родиною він відправився літаком до своєї улюбленої країни більш, ніж дві неділі тому. Пересадка відбувалася у місті Стамбул.

Велика подорож

Згодом танцюрист повідомив, що має намір об’їхати всю Америку на своєму улюбленому автомобілі марки BMW. Разом з дружиною Лілією та сином вони завітали до найпопулярніших національних парків, парків розваг, музеїв та спортивних майданчиків США. Жоден їх крок не відбувався без участі підписників. Влад Яма значно розвинув свій блог під час цієї поїздки.

Спорт

Більшість шанувальників творчості артиста прекрасно знають, що танцюрист не може жити без спорту. Він пропагує здоровий образ життя та тренує свого сина самостійно. Навіть у подорожі він не забуває про фізичну активність і завжди виходить на ранкову пробіжку та не забуває відвідувати різноманітні тренажерні зали.

Бодібілдинг

Остання публікація хореографа каже про те, що він навіть занадто захопився цією справою. Влад познайомився з відомими американськими фітнес-тренерами та зробив з ними відео та фотографії.

Звісно на фоні підкачених професіональних тренерів Яма виявився трошки худішим та малішим. Та судячи з того, як завзято він взявся за спортивний інвентар від нього можна очікувати великих та, більш того, бажаних результатів.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.