Зовсім юна донька Олі Полякової показала свого обранця і розповіла сміливі подробиці про романтичні стосунки

Оля Полякова - зіркова суперблондинка, яка віртуозно поєднала кар'єру та материнство.

Вічно молода Оля Полякова має перспективу стати тещею. Жінка має двох доньок і старша, яку звати Маша вже має серйозні стосунки. Дівчина повідала, що зустрічається з хлопцем.

Оля Полякова з доньками

Що відомо про життя старшої доньки Олі Полякової?

Маші вже 15 років. Вона ще навчається у школі та навіть на відпочинку, на островах, вимушена була готуватися до лекцій.

Вона мріє про кар’єру співачки та вже навіть має свій власний гурт. Цікаво, що сама Оля із захопленням розповідала, чим цікавиться її донька.

Маша Полякова

Проте, дівчина має й свої таємниці, як от стосунки з хлопцем. Програмі “Зірковий шлях” Маша повідала, що вже пізнала романтичний бік життя.

Її обранця звати Андрій. У стосунках пара вже майже рік. Зустрічатися вирішили у березні 2020 року. Юнак молодший за Машу на 2 місяці, але це не перепона для справжнього кохання. Дівчина із захопленням розповідає про обранця.

Маша Полякова та її хлопець. Вони – однолітки. Рідкісне фото взято з передачі “Зірковий шлях”

Батьки – в курсі стосунків, хоча й знайомство сталося дивним чином. Хлопець зайшов додому Маші та випадково зустрівся з батьком. Чоловік попросив сходити за кавою, адже у Полякових зламався апарат для приготування кави.

Проте, з самою Суперблондинкою зустріч сталася напрочуд милою. Андрій та Маша заздалегідь попередили співачку про те, що хочуть познайомитися. Хлопець придбав все до солодкого столу. Оля поговорила з обранцем доньки, але попередила пару, щоб між ними були тільки обійми та поцілунки, але нічого більше.

З родиною коханого Маша познайомилася через негоду. Дівчина о 8-й вечора мала всі шанси лишитися під зливою, адже її батьків не було вдома, а мама мала повернутися з роботи близько 11 години вечора. Саме тому хлопець і запросив Полякову-молодшу до себе.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".