Проблеми з мовою у композитора Костянтина Меладзе: з яких причин зірка страждає від заїкання

Якби не дефекти мови, він би став неймовірним співаком. Але доля розпорядилася інакше.

Костянтин Меладзе – автор пісень для свого брата, співака Валерія Меладзе, Софії Ротару, Алли Пугачової, Крістіни Орбакайте, Ані Лорак, Валерії, Вєрки Сердючки, групи “ВІА Гра”та соєї дружини, Віри Брежнєвої.

Заїкання композитора

Композитор і продюсер Костянтин Меладзе зізнався, що коли його мати повернулася з пологового будинку після появи на світ його брата, співака Валерія Меладзе, він перестав розмовляти.

Про це композитор розповів в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону декілька років тому. За словами Костянтина, пізніше він став розмовляти, але уривчасто, з сильним заїканням.

Коріння проблеми в дитинстві

Меладзе вважає, що якась сором’язливість зародилася в ньому саме в дитинстві.

 “Ця пришелепкуватість залишилася в мені з тих часів, коли мене приймали в музичну школу і сказали, що я бездарний, коли я заїкався сильно і соромився цього жахливо”, – розповів композитор.

Він також зізнався, що у нього немає відчуття, що він чимось краще, ніж інші люди.

“Я добре вмію робити одну річ – музику пишу, але інші люди роблять так само віртуозно інше. Я з великою повагою ставлюся до чужої праці та до чужих вмінь. Я вмію цінувати талант в людині і знаходжу його”, – заявив Костянтин Меладзе.

Не дивлячись на те, що Костянтин є власником вкрай низької самооцінки, його талант обожнюють далеко за межами Російської Федерації. Музиканти полюють на його твори, а наступні кроки приречені бути успішними. Адже він не тільки талановитий композитор, але й відомий продюсер.

Схожі статті