З якої причини Максим Галкін та Примадонна назвали свого сина Гаррі: не все так просто, як здається

Дівчинку подружжя назвало простим слов'янським ім'ям - Ліза, але для хлопчика обрало досить незвичне для Росії ім'я. Чому так?

Коли Максим Галкін та Алла Пугачова вперше розповіли про свої стосунки, прихильники творчості обох артистів були буквально шоковані. Адже гуморист був вдвічі молодший за Аллу Борисівну. З тих пір йому почали приписувати неймовірні вчинки: нібито Галкін полює за багатствами своєї новоспеченої дружини і можливо взагалі нетрадиційної орієнтації.

Бажання завагітняти

Та роки йшли, а підтвердження здогадок аудиторії не знайшлося. Усім недоброзичливцям на зло, зіркова пара продовжувала жити в задоволення. Досить довго подружжя намагалося обзавестися дітьми, але нічого не виходило. Альтернативним рішенням стала сурогатна мати, яка виносила двійнят. У 2013 році Примадонна та гуморист приймали привітання щодо народження спадкоємців – Лізи та Гаррі.

Чому Гаррі?

Знаменитості активно займаються вихованням двійнят та планують для них неймовірне майбутнє.

За словами Пугачової, вони дали Гаррі ім’я на честь відомого казкового персонажа.

“Перша асоціація була Гаррі Поттер! – заявила Пугачова. – Тому що, Максим, коли я з ним познайомилася, був дуже схожий на Гаррі Поттера! Коли вже син з’явився, то вже тим більше було ясно, що це Гаррі, Гаррік, Гаррі Галкін ! А звучить як добре! Але, коли ми будемо його хрестити, звичайно, у нього буде православне ім’я Ігор, я так думаю. І потім, знаєте, от скільки у мене було Гаррику знайомих по життю, а я живу давно, це були чертовски чарівні люди все! Обалденние просто! І у Лізи теж буде татова прізвище “, – розповідала колись Алла Пугачова журналістам.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".