Ольга Сумська згадала, як починалися її стосунки з Віталієм Борисюком: не всі щасливі однаково

Віталій Борисюк показав на всю Україну, як сильно кохає дружину.

Сьогодні, у честь Дня всіх закоханих, українські зірки радують своїх підписників найромантичнішими моментами зі своїми другими половинками. Кожна знаменитість вважає за необхідне опублікувати подарунки, романтичну вечерю та найяскравіші моменти проведеного часу з коханими.

А ті хто не може похизуватися тим, як веселиться, вітає своїх підписників та публікує романтичний контент. Адже блог постійно треба вести, а День святого Валентина дуже хороший інфопривід.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська та Віталій Борисюк не пасуть задніх. Віталій, як по-справжньому закоханий чоловік подарував Ользі неймовірний букет квітів, алкогольний напій і шоколадне серце, яке виявилося досить непростим, як могло здатися на перший погляд.

Непросте серце

Ольга була неймовірна рада такому подарунку і звісно похизувалася ним на усю соціальну мережу. Згодом виявилося, що у шоколадному серці знаходиться Валентинка. Її артистка не показала мабуть тому, що там містилося щось дуже особисте.

У подарованого Віталієм кондитерського серця є також інша особливість: саме з нього почалися стосунки чоловіка та дружини. Актриса не забула про це нагадати своїм підписникам, щоб підкреслити особливість цього моменту. А потім подружжя вирішило влаштувати собі романтичний вечір у японському стилі. Актори замовили велику кількість різноманітних суші і приступили до діла.

Нагадаємо, що подружжя Борисюків уже тридцять років разом і не втрачаєколишнього запалу. Артисти постійно ходять на побачення, дарують приємні подарунки та говорять, яккохають один одного.

Не кожній жінці щастить похизуватися таким Днем всіх закоханих. Адже обранець Ольги дійсно постарався та доклав зусиль, щоб подружжя могло прекрасно провести час разом.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".