Чому донька Людмили Гурченко не дійшла до згоди з рідною матір’ю та як закінчила своє непублічне існування

Донька Людмили Гурченко зовсім не була схожою на матір, ні за зовнішністю, ні за характером. Як склалася доля дівчинки з дефектом?

Єдина донькаа легенди радянського кінематографу – Людмили Гурченко і письменника Бориса Андронікашвілі всім своїм життям довела, що природа не гарантує талановитим людям таких самих нащадків.

Не менш талановита Марія

Не дивлячись на плітки, жінка була доброзичливою та трохи сумною.

Але близькі люди Марії Корольової стверджують, що вона не пішла по стопах матері не через відсутність талантів: так Маша висловила протест проти байдужості і холодності матері, що відправила однорічну дочку на піклування бабусі.

Пізніше Марія Корольова, розкриваючи журналістам сторінки біографії, відверто зізналася, що ненавиділа шоу-бізнес і розмови про нього. Її не цікавило життя акторської богеми, кіно не приваблювало, естрада не “манила”. Мати хотіла бачити в доньці продовження себе, але не склалося. Дівчина не користувалася косметикою, не любила яскравий і модний одяг, пофарбувала волосся в баклажановий колір і злилася з натовпом. До всього іншого у дівчини був вроджений дефект, що заважав відчувати себе впевнено.

Скандали та суди

Бабуся Марії Корольової, вмираючи, заповідала квартиру онучці Оленці. Таке рішення не сподобалося Людмилі Гурченко: актриса вступила в скандальну тяганину з донькою. Судові розгляди супроводжувалися газетними публікаціями і галасом, не раз відносини Гурченко з дочкою розбиралися на телешоу, розділивши публіку на два табори. Здавалося, скандали увійшли в життя зірки та її доньки назавжди.

Смерть

Марії Корольової не стало 8 листопада 2017 року. 58-річна дочка пережила маму на 6 років. Тіло жінки знайшли в під’їзді будинку через годину після смерті. Перед цим Марія Борисівна скаржилася доньці Олені на застуду і температуру. Вона вирушила в поліклініку, але так і не дійшла. Причиною смерті стала серцева недостатність. У Марії Корольової залишилися дві внучки, яких так і не побачила знаменита прабабуся.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".