Чоловік Марічки Падалко ледь не зірвав романтичну вечерю та зруйнував свято: буденні проблеми зіркових пар

Марічка Падалко поділилася історію про те, як День закоханих став для неї пережитком.

Нещодавно Марічка Падалко опублікувала невеличку історію про те, як сформувалося її ставленя до Дня закоханих. Головна роль у ній дісталася чоловікові телеведучої.

Невдала вечеря

Марічка Падалко досить рідко показує свого чоловіка, з яким навіть за зовнішністю схожа.

“Найромантичніша” річ, яку ми зробити разом на цей День Святого Валентина – розчистили сніг, що нападав за тиждень на дачі, поки нас не було. І, напевно, “лапки” тут зайві, бо махати разом лопатами було доволі мило і святково”, – розповідає Марічка.

До речі, серед підписників знайшлася дівчина, яка брала у ведучої фотограф.

“Насправді ми ніколи осоливо не відзначали саме 14 лютого, бо перший наш спільний день Св.Валентина, до якого я ставилася доволі “серйозно”, чоловік ледь мені “не зірвав”. І коли я почала закочувати за кілька днів до події очі, мовляв, “як же ж ми все таки будемо святкувати?!” – Єгор, суто для “галочки”, як мені тоді здавалося, замовив столик в ресторані. Ця страва мені тоді подавалося під гаслом, що “коханням мусить бути наповнений кожен день, а не лише 14 лютого”.
“Ну-ну” – подумала я собі… Побачимо… Але наступні 15 років чоловік мені довів свою теорію, тому я дуже ціную від нього щоденні слова підтримки і захоплення, зварену у вихідні каву, відведених вранці до школи дітей, спільну пробіжку і до непристойного прибрану за собою кімнату чи кухню. І окремо – незворушний погляд на двадцять п’яте за день питання – «ти не бачив мій телефон (зарядку, картку, ключ…). Love is … вона у всіх різна. І не завжди за розкладом. Як і мій сьогоднішній пост…P.S. На фото вересень 2006. Ми з Єгором вперше разом вийшли “в люди” на церемонію “Телетріумф”, – розповіла телеведуча.

Все ж таки, це свято специфічне і деякі не знаходять у ньому сенсу, адже любов`ю необхідно ділитися кожен день.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".