Маша Полякова показала свого хлопця та прикрила живіт об’ємною кофтиною: Олі Поляковій не пасує імідж бабусі

Час іде та зіркові покоління змінюються. Вже засяяла зірка старшої доньки Олі Полякової Маші. Життя дівчини стає дедалі цікавішим.

Маша Поляков могла би бути звичайним підлітком, проте з такою мамою-екстравертом, як Оля Полякова – це в принципі неможливо. Співачка змалечку ділиться всіма подробицями життя своїх дітей, а з настанням популярності Інстаграму, взагалі демонструє майже кожен їх крок.

Оля Полякова зі старшою донькою. Фото взято на просторах мережі.

Втім і сама Маша не проти здобути популярності у соціальних мережах. Дівчина самостійно веде свій блог, де любить ділитися з підписниками історіями з життя, показувати походи до торговельних центрів та кінотеатрів. Маша причаровує своєю щирістю та безпосередністю.

Стосунки Марії Полякової

Зараз дівчині вже 15 років і вона веде насичене підліткове життя: вечірки з друзями, навчання та навіть заняття музикою. Маша грає у музичній групі. Є також у юної красуні вже й обранець. Хлопця звати Андрій. Він на два місця молодший за доньку Полякової. Про нього вже вона розповідала тележурналістам.

Маша Полякова та її хлопець. Вони – однолітки. 

Мама Оля виявилася суворою жінкою: після знайомства з коханим своєї доньки одразу заявила, щоб молоді пара не дозволяла собі нічого зайвого. Співачка зазначила, що всі знаки уваги та прояви кохання мають закінчуватися обіймами та поцілунками.

В тім, після такого зізнання, цікавить у публіки до особистого життя Марії виріс. Зараз на сторінку доньки Полякової підписано 171 тисяча користувачів Інстаграму.

Нещодавно сама юна красуня вирішила заінтригувати своїх підписників та без зайвих слів та підписів опублікувала фотографію, де позує у дуже об’ємній кофтинці.

Маша Полякова позує у сірому спортивному костюмі. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки дівчини.

Дізнайтеся про життя Маші Полякової та всі її таланти у відео:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".