Зірка “Холостяка” Раміна Есхакзай розповіла всю правду про себе та стосунки з колишнім коханим Козловським

Довгий час ведуча "Ходять чутки" ніяк не коментувала свої зв'язки з колишнім обранцем, українським артистом Віталієм Козловським.

Раміна Есхакзай довгий час зустрічалася з відомим українським співаком Віталієм Козловським. Однак, навіть незважаючи на те, що артист зробив моделі пропозицію руки і серця, Раміна Есхакзай і Віталій Козловський розлучилися.

Холостяк

У 2015-му році Раміна Есхакзай стала однією з учасниць п’ятого сезону шоу “Холостяк” на телеканалі “СТБ”. В тому сезоні, в якості холостяка виступив український футболіст Сергій Мельник. Есхакзай змогла прорватися до трійки фіналісток, але в результаті зазнала поразки і вибула зі змагання. Раміна розповіла, що їй досі надсилають повідомлення про те, що у проекті “Холостяк” її вважали дурепою. Деякі глядачі шоу не вірили, що дівчина зможе досягти того, що має зараз.

Журналістика

Зараз Раміна Есхакзай повернулася до роботи за фахом і веде авторське шоу на YouTube “Ходять чутки”. До себе в студію Раміна запрошує самих різних людей – від Андрія Данилка до Дмитра Гордона, і спілкується з ними на найбільш злободенні теми, від політичних до Євробачення, нових кліпів та сторінок в Інстаграм.

Роман з Козловським

Блогерша і автор Ютуб-шоу “Ходять чутки” Рамін Есхакзай відверто зізналася, що їй дуже прикро слухати, що вона стала успішною завдяки популярності Віталія. Дівчина зазначила, що Козловський ніяк не впливає на кількість переглядів її інтерв’ю, гостей, яких вона запрошує в свою програму. Вона впевнена, що вся та аудиторія, яка є у неї зараз – це виключно заслуга її самої, а ніяк не її колишнього коханого, який залишився в минулому багато років назад.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".