(Фото) Вагітна Оля Полякова “дала жару”: позбулася одягу та застрибнула у сніг. Чоловік співачки у захваті

Оля Полякова одягнула купальник і засвітила кругленький животик.

Не так давно Суперблонинка Оля Полякова звернула на себе увагу усієї України у самому поганому сенсі цього виразу. І вона зробила це неодноразово. Адже жінка оскандалилася декілька разів. Через Тіну Кароль, а згодом оскандалилася ще раз через Камалію і вирішила приправити “гарячу страву” зізнанням про психотерапії. Подейкують, що це просто вдалий піар-хід для гіпершоу “Маска”, який транслюється на каналі “Україна”, і є аналогом американського шоу “The Masked Singer”.

Оля Полякова показала животик та пірнула у сніг

Нещодавно Оля Полякова порадувала своїх підписників новими відео та фото на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Жінка спочатку проводила час зі своїми доньками,  Марією та Алісою, на території свого маєтку. Дівчата насолоджувалися природою та ковзалися на сніжних пригорках.

Потім артистка роздягнулася, показала новий купальник і круглий животик та пірнула у холодний сніг.

Усі присутні отримали лише задоволення від подібної витівки.

Жінка волала, але здається отримала задоволення. А її чоловік – тим паче. Бізнесмен веселився та сміявся. У шлюбі з Олею Поляковою не засумуєш!

Чи знаходиться жінка при надії – невідомо. Адже Оля не давала ніяких офіційних заяв або ж підтверджень цій здогадці. Тим не менш, цілком можливо, що це був лише хороший обід і нічого більше.

Чи знали ви, що Оля годує котів біфштексами?

Адже того ж дня вона зібрала родину за одним столом поїсти біфштексів та переглянути новий ефір шоу, у якому жінка виступає у якості детективу.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".