Настя Каменських і Потап більше не матимуть змоги провести час вдвох: у родині з’явився “третій зайвий”

Потап та Настя Каменських показали третього члена родини.

Популярна виконавиця на сцені намагається показувати на сцені досить відверті і сміливі образи, які б не приховували її пікантні частини її тіла.

Артисти вдома

У той же час вдома артистка виглядає зовсім інакше. Як і мільйони звичайних жінок, вдома вона може відпочити, одягнути стару футболку та зібрати прекрасне кучеряве волосся у пучок. Саме такою вона постає у сторіз на особисті сторінці її чоловіка Потапа в соціальній мережі.

Подібні образи лише додають краси на ніжності Анастасії.

Третій зайвий

Настя не особливо полюбляє ділитися особистими речами. Проте, деякими Каменських все ж ділиться. У розділі мережі Інстаграм сторіз, вони з Потапом показали, як проводять час разом вечорами. На показаних кадрах пара милувалася погодою за вікном і дивилася при цьому мультфільм “Шрек”, сидячи на дивані.

Настя була одягнена в спортивний костюм, а свої кучеряві локони вона зав’язала. Затишні кадри пара не стала коментувати, хоча після цього сам Потап також виставив відео, в якому показав, хто тут “третій зайвий” – їхня домашня улюблениця Мімі облизувала Потапа, сидячи поруч на дивані. Як завжди.

Мімі прославилася на всю мережу своїм коханням до Потапа та несамовитим бажанням “поцілувати” його.

Тож красуня Мімі тепер завжди на крок попереду Насті і повністю захопила у свій полон брутального продюсера.

Нагадуємо, що ввечері у суботу Настя перетворилася, заради чергового випуску шоу “Маска”, де є однією зірковим детективом, яким належить вгадувати, хто із знаменитостей ховається під тим чи іншим химерним костюмом.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".