Тіна Кароль пустилася берегів та влаштувала пікантну фотосесію: чого тільки не зробиш заради уваги Балана

Тіна Кароль глянула на фотокамеру та перетворилася на кокетливу героїню романів.

Нещодавно на тлі скандалу з колегою по цеху Олею Поляковою в ефірі гіпер шоу “Маска” (артистка виконує роль зіркового детективу) Тіна Кароль провела повний ребрендинг свого репертуару.

“Скандал”

Співачка змінила трагічну любовну тематику на образ впевненої в собі жінки, яка ні в кому не відчуває потреби. Так само зазнали змін її зовнішні дані. Жінка значно схудла у січні, і почала вдягати більш відверті та лаконічні наряди. Є можливість, що поп-діва навіть відмовиться від червоної помади остаточно. Хоча фанати творчості Тіни можуть не оцінити цей крок. Адже червоні губи — візитна картка співачки на протязі вже 10 років. Таким чином, репертуар  улюблениці українських слухачів доповнила композиція “Скандал”, яка, очевидно, стала поворотною для артистки.

Фотосесія

Кароль влаштувала фотосесію у чорній відвертій вечірні сукні у звичайній лаконічній студії. Артистка опинилися в об’єктиві з єдиним стільцем у якості інвентарю.

Подібні студійні фото прекрасні тим, що нічого не відволікає від головної героїні.

Тож уся увага фотографа була спрямована лише на виконавицю, яка використовувала різноманітні пози, аби підкреслити свою жіночність.

З якоїсь причини, сукня трохи нагадує сукню для бальних танців. Але навряд це якась відсилка або натяк.

Вставки з камінців на сукні елегантно підкреслили оголені частини тіла жінки. Світло у студії налаштували таким чином, що шкіра Кароль та волосся відливали медовим кольором. Макіяж співачка обрала простий. Так само і зачіску. І тільки виграла. Адже простота – сестра таланту.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".