Суддя “Танців з зірками” Григорій Чапкіс святкує 91 рік: хореограф розповів, що треба робити для довголіття

Неможливо повірити, але сьогодні Григорію Чапкісу сьогодні 91 рік. Дізнайтеся його неймовірну таємницю довголіття. Вас ця інформація може ошелешити.

Григорій Чапкіс – справжній життєлюб. Він все своє життя присвятив хореографічному мистецтву та ніколи не жалів себе, хоча й довелося пройти через багато випробувань.

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс. Фото взято на просторах мережі. 

Народився чоловік у 1930 році на території сучасної Молдови. Проте, тоді, на момент його народження, такої країни не було: Кишинів був румунським містом.

Вже у 10 років Григорій відчує у своєму серці любов до танцювального мистецтва, що правда уроки хореографії доведеться перервати через те, що почнеться Друга світова і його родину евакуюють до Казахстану. Проте, вже у 1945 році Чапкіса запросять виступати не куди-небудь, а у сам Кремль. Сталін особисто віддячить 15-річного хлопця.

Молодий Григорій Чапкіс. Фото взято на просторах мережі.

Григорій завжди вірив у свій талант та неодмінно вирішив стати професійним танцюристом. З 1955 р. виступав у складі Державного ансамблю танцю УРСР під керуванням Павла Вірського. Цією роботою артист дуже пишається.

Цікавим є не тільки творчий шлях, а й особисте життя Григорія Чапкіса. За 91 рік життя у хореографа було цілих 4 шлюби. Перше його кохання та законна дружина Алла, на жаль, пішла з життя у 2006 році. Другою пасією була учениця маестро.

Григорій Чапкіс зі своєю пасією. Фото взято на просторах мережі.

Жінка зараз мешкає в Сан-Франциско, разом з сином від їх шлюбу з Григорієм. Третій шлюб також розпався близько 2-х років тому. У 2020 році за сивочолого Чапкіса вийшла досить молода жінка, якій на момент весілля було 39 років. Її особистості Чапкіс не розкриває.

В чому ж секрет довголіття?

У березні 2010 року, після отримання Міжнародного Ордену Святого Станіслава, Григорій Чапкіс поділився своєю таємницею, що стала запорукою його довголіття. Все дуже просто за словами маестро: потрібно любити й танцювати.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".