(Відео) Батько Тіни Кароль щиро розкаявся в інтерв’ю: пригнічував талант та бажав доньці стати посередністю

Шлях зірок не завжди буває простим. Часто навіть найрідніші люди бувають жорстокими до прояву таланту. Така історія була і в Тіни Кароль.

Тіні Кароль виповнилося всього 7 років, коли її родина зрозуміла музичний хист їхньої доньки. Тоді ще всі її знали, як Тетяну Ліберман. Дівчинка стала навчатися співам.

Тіна Кароль у дитинстві. Фото взято на просторах мережі.

Вже з 12 років вона буде виступати на міських святах та конкурсах. Проте, не всі будуть щиро радіти її успіху. Найрідніша людина, батько Тіни, вирішить, що його дитині – не місце у шоу-бізнесі, як у найбільш брудній сфері діяльності.

Батьки Тіни Кароль. Фото взято на просторах мережі.

У програмі “Моя правда” Григорій Ліберман згадав, як насправді уявляв життя своєї доньки:

“Я так думав, що вона поступить в інститут, отримає економічну або філологічну освіту. Потім вийде заміж, стане дружиною, буде народжувати дітей…”

Батько Тіни Кароль – Григорій Ліберман. Скріншот кадру взято з програми “Моя правда”.

Підтримувала прагнення доньки займатися музикою мама. Сама Тіна пригадує, що траплялися ситуації, як-от, коли вона збиралася на конкурс до Львову. З мамою попросили на поїздку грошей у тата, але чоловік спантеличив рідню запитанням:

“А навіщо?”

Батько Тіни Кароль був проти музичної кар’єри доньки. Скріншот взято з програми “Моя правда”

Втім, розкаяння прийшло, коли тато співачки побачив, що її визнали на конкурсі “Нова Хвиля”, де дівчина не тільки виграла приз у 50 тисяч доларів, а її особисто привітала Алла Пугачова. Тоді чоловік подзвонив своїй дочці та сказав заповітні слова:

“Я був неправий”, – телефоном передам Григорій Самойлович.

Маючи широке серце, Тіна пробачила свого батька. Тепер вона вважає, що якби тоді їй не довелося протестувати волі найріднішої людини, навряд чи їй би був гарантований успіх на сцені.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".