Настя Каменських розповіла секрети свого харчування, які допомагають її залишатися стрункою

Популярна українська співачка Настя Каменських поділилася з підписниками секретами свого правильного харчування, які допомагають її не товстіти.

Власниця стрункої фігури і спокусливих форм, відома українська співачка Настя Каменських поділилася секретами свого щоденного раціону. Як харчуватися, щоб не переїдати, NK розповіла підписникам на своїй сторінці в Instagram.

Так, зірка зізналася, що ніколи не пропускає сніданок, тому що він дає енергію організму на весь день. Снідає співачка ситно і збалансовано. Зазвичай це гранола з козячим йогуртом без наповнювача або вівсянка на воді з тертим яблуком і горіхами.

Також Настя ніколи не їсть, коли дивиться фільм або читає, тому що в цей час можна непомітно з’їсти зайве.

Ще один лайфхак здорового харчування зірки – в її домі немає вазочок з цукерками і печивом, щоб не було спокуси з’їсти калорійний смаколик. Є тільки корисні фрукти, горіхи і ягоди. Солодощі з’являються в домі знаменитості, лиш коли приходять гості.

Співачка також радить пити багато води, адже іноді люди спрагу приймають за голод.

Ще одним важливим елементом правильного харчування Настя називає здоровий сон. Тому що недосипання – це стрес для організму, і під його впливом людині хочеться їсти, зазвичай чогось солоденького.

Знаменитість запропонувала підписникам поділитися своїми секретами як харчуватися, щоб не переїдати.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".