Вагітна дружина Віктора Павліка проявила темний бік душі: Катерина Репяхова показала спілкування з підписниками

Катерина Репяхова здається дуже милою та привітною людиною, проте чи дійсно у житті вона така?

Психологи кажуть, що прихильникам подобається образ артиста, а не його справжній характер. Дуже дивно спостерігати, як милі та щирі люди на екрані змінюються у реальному житті.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова. Фото взято на просторах мережі.

Катерина Репяхова, дружина Віктора Павліка, нині тільки відкривається прихильникам. Давайте подивимося, як дівчина спілкується зі своїми підписниками у соціальних мережах.

Дружина Віктора Павліка в Інстаграмі

Серед усіх соціальних мереж, Катерина обрала популярний Інстаграм. Публікації там складаються з картинки та креативного підпису до неї. На своїй сторінці дівчина розповідає про досвід вагітності, стосунки у родині та просто ділиться новинами з життя.

Катерина Репяхова зробила у своєму блозі в Інстаграмі цілу підбірку новин про свою вагітність. Скріншот зроблено з Інстаграм сторінки жінки.

На своїх світлинах Катя завжди усміхнена, легка та позитивна. Своєю енергією дружина Віктора намагається заряджати кожного свого підписника. Ось, наприклад, на відео дівчина позує серед пальм на відпочинку, щиро посміхається, а замість підпису надсилає своїм прихильникам сердечко:

Її ніколи не бачили тут у мережі у поганому настрої, сльозах. Тим не менш, з критиками Катерина Репяхова може показати свій характер.

Наприклад, у підписі до світлини, де вона позує вагітною, одна з підписниць висловила свою точку зору, щодо такої манери ведення блогу. Катя порадила жінці розібратися з власною самооцінкою…

Катерина Репяхова гідно відповіла своїй підписниці.

Іншу жінку вона запитала, чи не займається вона мазохізмом.

Катерина Репяхова не соромиться відповідати на неприємні коментарі.

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".