Тіна Кароль вперше після кончини Євгена Огіра натхненно розповіла про особисте: “Вже є пара”. Подробиці

Тіна Кароль давно не розповідає про своє особисте життя, але під час розмови з Машею Єфросиніною випадково обмовилася про свою пару. Дізнайтеся про когоце.

Тіна Кароль на своєму особистому житті, здавалося, поставила хрест у 2013 році. Тоді з життя пішов Євген Огір, який довгий час боровся з майже невиліковною хворобою.

Тіна Кароль з Євгеном Огіром
Тіна Кароль з Євгеном Огіром. Фото взято на просторах мережі. 

Жінка, оговтавшись від трагедії почала розмислювати над тим, як їй, молодій вдові, жити далі. На руках у Тіни лишився малолітній син, якому так потрібна була батьківська увага. Вона довго ще не буде знімати обручку на пам’ять про Євгена, але в цілому зміниться: фірмовою відзнакою Кароль буде червона помада, яка, за її словами має відволікати всіх від заплаканих очей…

Історія кохання, яка змушує плакати. Тіна Кароль і її чоловік. 

Згодом, коли мине достатньо років після трагедії, співачці почали приписувати стосунки та симпатії до інших чоловіків. Зокрема, після проекту “Голос країни”, прихильники почали підозрюватися, що Дан Балан і Тіна Кароль зустрічаються. Проте, жодна зі сторін не підтвердила, чи були стосунки у них.

Тіна Кароль: особисте життя. Що за таємнича “пара”?

Співачка досі в інтерв’ю згадує покійного Євгена Огіра. Втім, нещодавно у розмові з Машею Єфросиніною, артистка випадково згадала, що у неї є пара.

Вийшло це випадково, коли під час зйомок нового шоу “Ліпсінк батл”, ведучою якого і є Тіна, зіркова брюнетка запитала Кароль, чому з Потапом вона не разом, а завжди стоїть по різні боки сцени. На що співачка відповіла:

“Бо у нас вже є пари”

Тіна Кароль стала ведучою нового шоу. Фото взято на просторах мережі.

Далі ділитися особистим Тіна Кароль не стала. Більшій загадковості додає ще й те, що нещодавно Юрій Горбунов опублікував спільне фото зіркових тренерів “Голосу країни” разом з Даном Баланом.

Дізнайтеся більше про стосунки Дана Балані і Тіни у відео:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".