Сергій Притула різко висловився про інтелект українських зірок та розповів чого насправді варті знаменитості

Сергій Притула завжди відрізнявся прямолінійністю характеру. Мабуть, за це його і полюбила вся країна.

Сергій Притула став відомим глядачам завдяки своєму гумору та таланту. У 2006 році він створив собі в’їдливий саркастичний образ “Тернопільський сірий”, що різко висловлювався про українських знаменитостей в українському Камеді клабі. Та його почали впізнавати після ранкового шоу “Підйом”, де він разом з Олександром Педаном та Олею Фреймут прокидався разом з усією країною.

Молода Оля Фреймут, Олександр Педан, Сергій Притула. Фото взято на просторах мережі.

Вже на початку кар’єри чоловік проявляв свою прямолінійність та не цурався різких коментарів. За собою він закріпив образ правдолюба, а ще артиста з міцною громадянською позицією.

Сергій Притула. Фото взято на просторах мережі.

Ризикнув чоловік також піти і в політику. Втім, згодом шоумен зрозумів, що все ж таки його місце не серед державників, а серед діячів кулььтури.

Притула у прямому ефірі дозволяв собі різкі висловлювання в бік урядовців. Фото взято на просторах мережі.

Нещодавно стало відомо, що Сергія Притулу ми дуже скоро побачимо у звичному амплуа ведучого, адже його кандидатуру обрали до участі в проекті “Де логіка?”. Це інтелектуальна гра, де будуть змагатися зірки шоу-бізнесу.

Після перших зйомок, ведучий розповів, як насправді поводять себе знаменитості, які у соціальних мережах створили собі інтелектуальний образ. За словами шоумена, зірки боялися виглядати недолугими.

“Бували персонажі, які вимагали “здати” їм завдання, що потрібно було виконувати у програмі, до зйомок! Так боялися виглядати недолугими”, – розповів Сергій.

За словами ведучого, були моменти, які виводили його з себе. Наприклад, коли слабкі гравці намагалися компенсувати незнання тролингом та хамством у бік суперників.

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".