Ольга Сумська поділилася архівними фото. Жінка-вамп: червона помада, чорне кучеряве волосся та стрункі ноги

Ольга Сумська останнім часом обожнює хизуватися бувалою вродою.

Народна артистка України, українська Роксолана та просто неймовірна красуня Ольга Сумська часто радує шанувальників кадрами зі свого архіву, який у неї, за словами акторки, величезний. Жінка любить ділитися спогадами з публікою, часто розповідає історії і ніколи не раагує гостро на критику. Поведінка спражньої української леді.

Наче Настя Каменських

Нещодавно вона поділилася фото, на якому позує в образі в стилі 90-х. За лічені години публікація на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм набрала безліч лайків і коментарів. Знаменитість досить часто публікує фото з домашнього архіву та хизується його розміром. Однак, Ольга Сумська зазначила, що навіть не пам’ятає, який це був фільм.

Перед камерою молода актриса позувала в стильному одязі. Вона позувала в червоній міні-сукні, що дозволило зірці похвалитися стрункими ніжками, і чорному шкіряному плащі. Широкий і масивний золотистий пояс підкреслив тендітну фігуру Сумської. Наряд вдало поєднувався з туфлями на невисокому каблуці. Особливого шарму її образу додали масивні аксесуари на шиї. На архівному кадрі Ольга Сумська позувала з червоним кучерявим волоссям. На її обличчі був розкішний макіяж. Актриса підкреслила очі чорними стрілками, а губи – насиченою червоною помадою. Так, на фото вона стала дуже схожою на кучеряшку Настю Каменських.

Шанувальники написали актрисі безліч позитивних коментарів.

Вони відзначили, що мода 90-х років, як можна помітити, актуальна до сих пір. Тому Ольга Сумська виглядала стильно і вишукано, як і зараз.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".