Зірка “ТСН” Лідія Таран поділилася одкровенням про свою родину та розбурхала мережу спогадами

Лідія Таран розповіла деякі деталі про свою родину. Лідія

Зараз Лідія найбільш відома як ведуча “ТСН”. Однак сфера її діяльності набагато ширше – вона успішно веде кілька програм на різних каналах, займається благодійним соціальним проектом, пробує себе в різних сферах журналістики.

Родина

Лідія Таран –  корінна киянка. Вона народилася в родині журналістів. Здавалося б, ця професія їй на роду написана, але вона її зненавиділа з дитинства і була впевнена, що стане ким завгодно, але тільки не журналістом. А все тому, що батьків практично ніколи не було вдома: і дівчинка вкрай мало проводила з ними часу, адже ті постійно були зайняті на роботі і на відпочинок часу просто не мали. І хоч здається, що Лідія – кругла відмінниця, але золотої медалі після закінчення школи вона не отримала. Закінчила твердої хорошисткою.

Родина, у якій не було 8-го березня

43-річна зірка телеканалу “1 + 1” опублікувала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото з букетом троянд та розповіла про прикрий досвід.

“Вранці двері відкрила – а там – квіти з доставкою. У моїй родині ніколи не святкували 8 березня… З ідеологічних міркувань, а квіти в моїй родині дарували дуже рідко з невідомо яких міркувань … Починати день з букетом, тільки тому, що дівчинка цього варто – можна кожен день, не тільки сьогодні. І інші прояви любові теж добре! Тому що жінка – вона ж про любов, тому, дівчата, нехай ті букети не закінчуються”, – написала зірка.

До речі, зараз важливою частиною життя Лідії Таран є не тільки професійна діяльність, а й громадська. Вона заснувала масштабний благодійний проект “Здійсни свою мрію”. З його допомогою вона допомагає здійснити головні мрії важкохворим дітям. Сама ж блондинка мріє, щоб у всьому світі був мир, а ще зізнається про мрію любити і бути коханою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".