Леся Нікітюк під час госпіталізації розповіла вартість її лікування закордоном: сума не для простих смертних

Леся Нікітюк ошелешила всіх новиною про свою госпіталізацію. Зірка відправилася на лікування в іноземну клініку. Що сталося?

Леся Нікітюк давно вже підкорила всю Україну своїм гумором, легкою вдачею та позитивом. Здається, що ця жінка ніколи не буде засмучуватися через дрібниці. Її характер дуже надихає. При всьому цьому, вона ще підкорює всіх своєю простотою, адже навіть попри статус суперзірки телебачення, Леся лишилася дуже близькою до свого глядача.

Леся Нікітюк на інтерв’ю у Дмитра Гордона. Фото взято з кадру передачі журналіста.

Втім, і у неї бувають моменти, коли потрібно підзарядитися та відпочити від постійного потоку обміну енергією з глядачами.

В Інстаграмі Леся повідомила, що відправляється на лікування. Зірка сфотографувалася на трапі літака у світлому спортивному костюмі та сонцезахисних окулярах. На рейсі Леся вирушає до Стамбулу (Туреччина) на щорічний медичний огляд — про що розповіла сама Нікітюк.

Нікітюк подала дуже гарний приклад того, як потрібно піклуватися про себе та вчасно попереджати всі можливі хвороби. У коментарях схвально поставилися до ідеї та почали штурмувати питаннями:

  • Цікаво! А можна назву клініки?
  • Леся, діліться координатами
  • Скільки коштує обстеження?
  • Дуже цікаво, і неочікувано. Звісно цікавлять подробиці, переваги і недоліки

Потроху на них та схожі Леся почала відповідати у сторіз. Вона обмовилася, що вже витратила 500 доларів на обстеження. Зірка розповіла у публікації, що варто проходити повне обстеження, аби не виникало питань про появу різних хвороб

У вільний час Нікітюк мандрувала Стамбулом та насолоджувалася місцевим колоритом.

Від східної країни наша знаменита білявка просто у захваті.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".