Олександр Пономарьов розповів про романтичні стосунки з жінками: що вони від нього хочуть та чому лякають

Олександр Пономарьов мав безліч жінок і поділився своєю думкою стосовно стосунків з ними.

Нещодавно Народний артист України Олександр Пономарьов дав ексклюзивне інтерв’ю на YouTube-каналі “Легенди з Романом Мухою” і розповів про свої стосунки з жінками. Зокрема, відповів на провокаційне питання: що саме вони від нього хочуть.

Жінки Олександра Пономарьова

Десять років Олександр був одруженим з продюсером Оленою Мозговою. У 1998-му році жінка народила від співака доньку Євгенію. А вже в 2006 році Пономарьов одружився з Вікторією Мартинюк. Через рік у пари народився син Олександр. У 2011-му пара розійшлася. Зараз його донька в Португалії – там працює. А Саша інколи приходить.

А ось на питання, чи є у співака кохана дівчина зараз, він відповідати не збирається. Каже, з недавнього часу ця тема для нього – табу.

“Я не буду говорити, чи є натхненниця. Це моє особисте життя, я його уже не афішую. А яка вона має бути – як боженька управить, такою вона і має бути. Я вже пару разів афішував і зрозумів, що це неприємно. Я не хочу про це говорити”, – якось пояснив Олександр.

Олександр Пономарьов в останньому інтервю.

Відповідь на питання

На питання про те, чого хочуть жінки від співака, той відповів, що не має поняття. Він зазначив, що є таким самим чоловіком, як і всі інші, і ніколи не вважав себе якимось особливим, від якого можна очікувати або хотіти чогось незвичайного. Про фанаток-коханок він сказав, що його слухачі вже виросли з того віку, щоб вести себе неадекватно або сходити з розуму по кумиру, але такі жінки його лякають, якщо такі існують серед його фан-бази.

Схожі статті