НеАнгел Слава Камінська здивувала ставленням до партнерки по дуету: подруги чи злісні суперниці?

Слава Камінська завжди справляла враження жінки з сильним характером. Нещодавно вона розповіла про те, що її дует розпався, цікаво через кого?

Слава Камінська. Справжня рокова красуня, яка пережила на сцені злети та падіння, а в особистому житті – неймовірне кохання, появу дітей та гучне розлучення.

Слава Камінська відкрито ігнорує правила дорожнього руху
Слава Камінська. Рудоволоса красуня. Фото взято на просторах мережі.

Коли вона офіційно змінила статус з дружини на розлучену, її чоловік, пластичний хірург Едгар Камінський, буде розповідати, що причиною розриву їх стосунків стали постійні ревнощі з боку Слави. Сама ж жінка скаже, що з колишнім розійшлася мирно, проте інколи у вирі емоцій дає собі волю висловити йому навіть негатив.

Якою Слава Камінська є у роботі?

Її кар’єра та становлення, як артистки відбулося під час участі у гурті “НеАнгели”. Разом з партнеркою по колективу, Вікторією, жінки виступали на сцені 15 років.

Гурт “НеАнгели” . Фото взято на просторах мережі”.

Слава та її колега Вікторія Смеюха почали свою кар’єру у 2006 році. Тоді продюсер Юрій Нікітін вирішив створити нестандартний жіночий дует, де б популярні пісні виконувались не звичними для слухачів сопрано, а надзвичайно низькими голосами. До речі, в обидвох співачок діапазон сягає контральто, що вважається найнижчим жіночим голосом.

Слава Камінська. Фото взято на просторах мережі.

Актуальність появи такого дуету була зумовлена тим, що лідер жіночих колективів “Віа ГРА” вже втрачав популярність.

У прощальній публікації Слава розповідала, що з Вікторією вони ділили все навпіл і вона дуже вдячна долі за таку колегу. А нещодавно дала зрозуміти підписниками, що стосунки з екс-напарницею були відмінними.

Слава Камінська розповіла про стосунки з Вікторією. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".